23/05/11 - 10:20

Πρεσβευτές Τζούριτς, Χαντάβα

Δέκα χρόνια μετά το οικονομικό και κοινωνικό κραχ του 2002 η Αργεντινή προσπαθεί να βρει και πάλι το δρόμο της. Γράφει ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Πρεσβευτές Τζούριτς, Χαντάβα
39.517views 0shares

Η ομοσπονδία βόλεϊ της χώρας σχεδόν διαλύθηκε αφού παράλληλα ταλανίστηκε και από σειρά οικονομικών σκανδάλων, τα πρωταθλήματα της χώρας σταμάτησαν τη σεζόν 2002-03 και 2003-04 και η επαγγελματική λίγκα διαλύθηκε και έφυγαν όλοι οι ξένοι αλλά και οι καλοί ντόπιοι. Σας θυμίζει κάτι η ιστορία;

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινά, αλλά ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι στην Ελλάδα τα αγνοούν. Εάν θέλουν οι παράγοντες του βόλεϊ να δουν μπροστά στο μέλλον δεν έχουν παρά να καλέσουν για μία συνάντηση τους παράγοντες, τους προπονητές και τους αθλητές της Αργεντινής για να τους μιλήσουν για το πως το πάλεψαν μέσα στην κρίση και πως προσπαθούν ακόμα να βγουν μέσα από τη δίνη της.

Βέβαια, στην Ελλάδα ο φόβος αρχίζει και γίνεται πανικός για κάποιους που αφήνουν πίσω τους ότι έχει απομείνει και ετοιμάζονται να το βάλουν στα πόδια. Λίγοι ασχολούνται πλέον με τον αθλητισμό και λιγότεροι με το βόλεϊ. Κι όμως πρέπει να υπάρξουν αντοχές και αντιστάσεις έστω κι αν πρέπει να μηδενίσει το κοντέρ σε αμοιβές και υπηρεσίες.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ