Facebook Pixel «Φρένο» στην Ελλάδα από Σόιμπλε!
Life
| 2015-07-11 16:33:00

«Φρένο» στην Ελλάδα από Σόιμπλε!

«Φρένο» στην Ελλάδα από Σόιμπλε!

Βόμβες από τον Γερμανό Υπουργό πριν το Eurogroup: «δεν βλέπω πόσο εύκολα θα λυθεί η κατάσταση». Τι είπε για το χρέος και τι ζητάει από τους Έλληνες.

Κόντρα στην αισιοδοξία που υπάρχει από όλες τις πλευρές για άμεση συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών, ο Σόιμπλε δήλωσε πως τα πράγματα είναι δύσκολα και αναρωτήθηκε από πού πηγάζει το θετικό κλίμα.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Σόιμπλε δήλωσε: «Έχουμε κάνει κάποιες δοκιμαστικές συνεδριάσεις, θα έχουμε εξαιρετικά δύσκολες διαβουλεύσεις και αντίθετα με την εντύπωση που έχει προκύψει, έχουμε να κάνουμε με κενά χρηματοδοτικά, με θέματα που ασχοληθήκαμε και στο παρελθόν.

Μιλάμε για ένα καινούριο τριετές πρόγραμμα. Πρέπει να μιλήσουμε για τα θέματα που δεν επαρκούν και πηγαίνουν πέρα από το πρόγραμμα που δεν εξαντλήθηκε. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να γίνει κούρεμα χρέους υπό αυτές τις συνθήκες». 

Και ο κ. Σόιμπλε συνέχισε: «Έχουμε κάνει τα πάντα για να μας δώσουν τις προτάσεις τους και εκείνοι δεν έχουν κάνει τα πάντα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και δεν βλέπω πόσο εύκολα θα λυθεί η κατάσταση.

Θα συζητήσουμε πως έχει το θέμα και οι προτάσεις, η Κομισιόν μας είπε πως πρέπει οι Έλληνες να μας εξηγήσουν πως φτάνουν στα συμπεράσματα που κάνουν. Θα αποφασίσει το eurogroup μέσα στη συνεδρίαση αν οι προτάσεις πηγαίνουν προς τη σωστή κατάσταση. Έχουμε μια κατάσταση που ήταν ελπιδοφόρα, η οποία κατεστράφη με ταχείς ρυθμούς. Είχαμε ένα δημοψήφισμα που έλεγε πως δεν πρέπει να υπάρχουν όροι. Δεν πρέπει να δεχτούμε μόνο τις διαβεβαιώσεις της Ελλάδας».

*** Βόμβα: Αντιμέτωπος με τη φυλακή ο ΓΑΠ! Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags