Facebook Pixel Απίστευτο πλάνο Σόιμπλε για την Ελλάδα!
Life
| 2015-07-11 19:34:00

Απίστευτο πλάνο Σόιμπλε για την Ελλάδα!

Απίστευτο πλάνο Σόιμπλε για την Ελλάδα!

Προτείνει Grexit αλλά σε... πολλά χρόνια. Μας τρέλανε τελείως!!!
 

Οι Γερμανοί επιμένουν στο σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη - Δύσκολες ώρες για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην συνεδρίαση ζωής ή θανάτου της Ελλάδας στο πιο κρίσιμο Eurogroup όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα FAZ, o Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προτείνει να υπάρξει ένας περιορισμένος χρόνος όπου η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ. Όμως ο εν λόγω περιορισμένος χρόνος είναι για.. πέντε χρόνια.

Παράλληλα η Ευρωζώνη θα στηρίξει την χώρα με ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ όλα τα παραπάνω – σύμφωνα πάντα με τη γερμανική εφημερίδα – αποτελούν προτάσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί σε επίσημο έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Οι αρνητικές διαθέσεις του κ. Σόιμπλε φάνηκαν, άλλωστε και στις δηλώσεις του, προσερχόμενος στο Eurogroup όπου έκανε λόγο για «εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις», για «καταστροφή της Ελλάδας κατά τους τελευταίους μήνες με ταχύτατους ρυθμούς» και για «έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση, για το κατά πόσο θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται».

*** Το πρώτο «όχι» για την Ελλάδα! Διαβάστε ποια χώρα το είπε ΕΔΩ

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags