Facebook Pixel «Ελάτε και να γίνετε Supporters» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-05-24 00:05:00

«Ελάτε και να γίνετε Supporters» (ΦΩΤΟ)

«Ελάτε και να γίνετε Supporters» (ΦΩΤΟ)

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ κάνουν οι Supporters προκειμένου να βρεθούν στην παρουσίαση του πλάνου τους το μεσημέρι της Τρίτης!

Οι Supporters απέστειλαν email σε όλους Ενωσίτες έχουν γραφτεί στο Newsletter της ΠΑΕ, τους οποίους καλεί να γίνουν και αυτοί υποστηρικτές της κίνησης που ετοιμάζουν.

Μάλιστα θεωρούν τα σχέδιά τους εφικτά και προτείνουν μία βιώσιμη λύση για να φύγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

Διαβάστε την επιστολή:

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Supporters είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και την ίδια ανιδιοτελή αγάπη για την ΑΕΚ. Μια ομάδα ενεργών φίλαθλων που, ανεξαρτήτως διοικήσεων, μετόχων και αγωνιστικών αποτελεσμάτων, στηρίζει σταθερά την Ένωση.

Έτσι θα κάνουμε και τώρα.

Μέχρι σήμερα ήμασταν λίγοι και ο ρόλος μας επικουρικός. Οι καιροί και τα αμετάκλητα δεδομένα επέβαλαν να κινηθούμε αλλιώς, να ενεργοποιηθούμε όλοι μαζί και σαν ομάδα να αναλάβουμε άλλο ρόλο. Με την ίδρυση της Supporters Club Α.Ε., ήρθε η ώρα να γίνουμε πολλοί και να αποκτήσουμε θεσμικό και λειτουργικό ρόλο ώστε να ορίζουμε εμείς το αύριο της αγαπημένης μας ομάδας. Ως μέτοχοι της Supporters Club A.E. έχουμε ήδη 20% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήδη έχουμε δυνατή φωνή στα δρώμενα της ομάδας μας, πρέπει όμως να γίνουμε πιο ισχυροί, ώστε να ορίζουμε εμείς την τύχη της ΑΕΚ .

Ξέρουμε ότι για όλους εμάς τους ΑΕΚτζηδες η ομάδα μας είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι, κοιτώντας μόνο μπροστά, σχεδιάσαμε και προτείνουμε μια εφικτή και βιώσιμη λύση για να μετατρέψουμε το πρόβλημα σε ευκαιρία, το αδιέξοδο και τις αρνήσεις σε προτάσεις και λύσεις.

Ελάτε να μεγαλώσουμε τους Supporters, ελάτε να γίνετε υποστηρικτές μαζί μας. Να συμμετέχετε και να έχετε λόγο.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας αρκεί να συμμετέχουμε όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας και να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα, σωστό σχεδιασμό και απόλυτη διαφάνεια. Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη 24 Μαΐου,13:00,στο ξενοδοχείο Stratos Vasilikos Mιχαλακοπούλου 114, Αθήνα, Τηλ: 210 77 06 611, στην επίσημη παρουσίαση της πρότασής μας, με την πεποίθηση ότι θα αγκαλιάσετε με την συμμετοχή σας την προσπάθεια ώστε να κάνουμε όλοι ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραδώσουμε στα παιδιά μας την ΑΕΚ όπως της αξίζει.

Όσοι δε μπορέσουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση, από την Τρίτη 24 Μαΐου θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα www.aeksupporters.gr, μας αναλυτική ενημέρωση και λεπτομέρειες για το πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει ενεργά στο μέλλον της ΑΕΚ.

Σας περιμένουμε,

Supporters Club A.E.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags