Facebook Pixel Ολοι οι "ομιλίτες" στους δρόμους και σήμερα
Life
| 2011-05-24 19:44:00

Ολοι οι "ομιλίτες" στους δρόμους και σήμερα

Ολοι οι "ομιλίτες" στους δρόμους και σήμερα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ βγήκαν στους δρόμους του Ηρακλείου να διαμαρτυρηθούν για την απορριπτική απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησεων της ΕΠΟ.

Οι συγκεντρωμένοι στις Πατέλες περίμεναν στο χώρο της λαϊκής μέχρι και τις 17:30 και στη συνέχεια ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία τους στους δρόμους του Ηρακλείου, με πρώτο προορισμό την πλατεία λιονταριών. Στον χώρο, μεταξύ των οπαδών ήταν και ο εκ των νομικών της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος, όπως και το μέλος της και πρόεδρος του συλλόγου μετόχων Ανδρέας Μανουσάκης.

Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε από το σημείο συγκέντρωσης και μέσω της λεωφόρου Δημοκρατίας, κατευθύνθηκε στην πλατεία Ελευθερίας. Στον χώρο και ειδικά έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης βρισκόταν μια διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ μοτοσικλετιστές της ομάδας «Δίας» συνόδευαν διακριτικά τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Στην πλατεία Ελευθερίας δεν έγινε στάση και αμέσως μέσω της λεωφόρου Δικαιοσύνης η πομπή έφτασε λιοντάρια, όπου έγινε στάση στη βασιλική του Αγίου Μάρκου, στην οροφή της οποίας παραμένει από τη Δευτέρα το βράδυ ο οπαδός του ΟΦΗ. Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και ένα ακόμα μέλος της Κρητικής ΠΑΕ, ο Αντώνης Κουτάντος.

Λίγο μετά τις 19:20 η πορεία μέσω τις λεωφόρου 25ης Αυγούστου κατευθύνθηκε προς το λιμάνι Ηρακλείου.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags