Facebook Pixel Liverpool Summer Soccer School στην Ελλάδα!
Life
| 2011-05-25 09:12:00

Liverpool Summer Soccer School στην Ελλάδα!

Liverpool Summer Soccer School στην Ελλάδα!

Στα μυστικά της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν παιδιά από 5 έως 18 ετών φέτος το καλοκαίρι, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και αγαπημένους τους παίκτες.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η FOOTBALL PRO με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανάληψη ενός εκ των πλέον κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στην χώρα μας σε συνεργασία με την Liverpool International Football Academy!

Το πρώτο για την Αθήνα Liverpool Summer Soccer School είναι πραγματικότητα και θα διεξαχθεί στην περιοχή της Βάρης από 19 έως 21 Ιουνίου 2011.

Το Liverpool Summer Soccer School είναι μία πρότυπη αθλητική ακαδημία ειδικά για παιδιά από 5 έως 18 ετών με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος από κορυφαίους στο χώρο προπονητές μέσα από ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Για το λόγο αυτό θα μετακληθούν από την ποδοσφαιρική ακαδημία της Liverpool FC, Βρετανοί προπονητές με τον επικεφαλής τους ειδικευμένο στη διδασκαλεία του ποδοσφαιρικού συστήματος της Σχολής.

Πρόκειται για ένα τριήμερο ποδοσφαιρικό camp όπου οι συμμετέχοντες μαζί με προπονητές και παράγοντες του χώρου θα διδαχθούν την τέχνη και τη φιλοσοφία του αγγλικού ποδοσφαίρου και θα μυηθούν στα μυστικά της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Liverpool FC IFA Soccer Schools.

Τα παιδιά σε μικρές ομάδες των 15 προπονούνται ακολουθώντας ένα επιστημονικά καταρτισμένο εκπαιδευτικό πλαίσιο που στοχεύει στη φυσική και εξατομικευμένη ανάπτυξη κάθε παιδιού υπό την καθοδήγηση των προπονητών καθώς και στη βελτίωση της τεχνικής και του παιχνιδιού ανά ηλικία.

Η διοργάνωση αυτή, πέρα από τις μοναδικές αθλητικές εμπειρίες που θα προσφέρει, θα πλαισιωθεί από events εορτασμού του αθλητικού πνεύματος αλληλέγγυας ποδοσφαιρικής φιλίας και άμιλλας.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους Έλληνες ποδοσφαιριστές αλλά και ποδοσφαιριστές διεθνούς φήμης που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά από 5 έως 18 ετών.

Τόπος διεξαγωγής : «Fous de Foot»
Τριπτολέμου 42-Βάρη

Κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί : 150 €

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλλειματική προπόνηση από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. καθημερινά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags