Facebook Pixel «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-27 18:14:00

«Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάσατε τι είπε ο Μάκης Κασνακίδης για πότε ξεκίνησε σαν σκέψη το εγχείρημα των Supporters; Ο Ντέμης Νικολαΐδης το 2007 ήταν ο εμνευστής…

Ο πρόεδρος των Supporters, όπως σας ενημέρωσε ο σκύλος, παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ, όπου ερωτήθηκε πότε ξεκίνησε σαν σκέψη αυτό το εγχείρημα.

Η απάντησή του ήταν η εξής: «Ήταν κάτι που ξεκίνησε την εποχή του κ. Νικολαϊδη. Το σκέφτηκε μας πλησίασε, το 2007. Όταν ήρθε ο κύριος Αδαμίδης και μπήκαμε στη διοίκηση είδαμε ότι δεν γίνεται συνέχεια δύο άνθρωποι να βάζουν χρήματα και συνεχώς ο κόσμος να διαμαρτύρεται. Γύρω στον Γενάρη μιλήσαμε με τους υπόλοιπους Supporters ώστε να δοθεί μία λύση. Υπήρχε ένας τρόπος να ανοιχτεί αυτό το club και να αποκτήσει η ΑΕΚ ιδιοκτήσια από ανθρώπου που δεν θέλουν ποτέ να φύγουν: και αυτοί είναι οι οπαδοί της. Πιστεύαμε ότι για να το εφαρμόσουμε χρειάζεται 1 με 1,5 χρόνο. Μετά τα όσα έγιναν στην ομάδα δεν μπορούσαμε να περιμένουμε τόσο καιρό. Προτιμούμε να υπάρχουν 50.000 κόσμου που να δίνει 200 ευρώ, παρά 1000 άτομα να δίνουν μεγαλύτερα ποσά. Έτσι μόνο μεγαλώνει η δυναμική της ΑΕΚ».

Ότι ο Ντέμης ξεκίνησε το κίνημα των Supporters το ξέρουνε πολλοί, αλλά δεν υπήρχε ενημέρωση ότι ετοίμαζε τέτοιο εγχείρημα.

Βέβαια, οι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες τον τελευταίο καιρό όταν ακούνε το όνομα του Νικολαΐδη βγάζουν… σπυριά. Γι’ αυτό, ο Κασνακίδης μάλλον θα έπρεπε να τη διαχειριστεί διαφορετικά την απάντησή του.

Πως το λέει το τραγουδάκι των ΠΥΞ ΛΑΞ; «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…».

Εξάλλου δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πίσω από την κίνηση των Supporters βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και απλά μέσω αυτού του πλάνου… προλειαίνει το έδαφος για την επιστροφή του στον θρόνο.

Σαν σενάριο διαδοχής Βασιλέων ακούγεται αλλά τι να κάνουμε; Οφείλουμε να μεταφέρουμε τι ακούγεται μεταξύ των Ενωσιτών. Τώρα αν ισχύει, ο καιρός θα το δείξει…

Ακούστε και το τραγούδι των ΠΥΞ ΛΑΞ. Είναι πιο επίκαιρο από ποτέ…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags