Facebook Pixel Η αγωνία του "νέου Κυργιάκου"
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-28 08:11:00

Η αγωνία του "νέου Κυργιάκου"

Η αγωνία του "νέου Κυργιάκου"

Ο ομογενής Τζορτζ Τζον του Ντάλας, που παρομοιάζεται με τον Σωτήρη Κυργιάκο, θα δοκιμαστεί από τον Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Εθνικής με το Εκουαδόρ στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος μίλησε για το γεγονός ότι τον παρομοιάζουν με τον Κυργιάκο, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει με την Ελλάδα.

«Υπάρχουν ομοιότητες με τον Κυργιάκο. Έχουμε το ίδιο μπόι, είμαστε μεγαλόσωμοι αμυντικοί που βασιζόμαστε στη σωματική επαφή και επίσης και οι δυο καλοί στο ψηλό παιχνίδι. επίσης, διαθέτουμε αυτοπεποίθηση και προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί στην άμυνα. Εκτός, όμως, από τον Κυργιάκο θαυμάζω και τον Τραϊανό Δέλλα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι μια τεράστια τιμή να καλούμαι να συμμετέχω στην εθνική ομάδα της Ελλάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ, τον πρόεδρο Σοφοκλή Πιλάβιο, τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Φύσσα και τον προπονητή Φερνάντο Σάντος για την ευκαιρία. Ανυπομονώ να συναντήσω την ομάδα στη Νέα Υόρκη και ως νέος παίκτης πρέπει να αξιοποιήσω τον χρόνο που θα μου δοθεί για να γνωρίσω την ομάδα. γνωρίζω τις διατάξεις που ισχύουν από τη ΦΙΦΑ αναφορικά με τη νομιμότητα συμμετοχής σε εθνικές ομάδες.

Αν κληθώ από τις ΗΠΑ, θα σκεφτώ τι θα κάνω, αλλά προς το παρόν δεν αρμόζει σε μένα να κάνω περισσότερα σχόλια για το διεθνές μέλλον μου. Είναι σημαντικό να σεβαστώ την ΕΠΟ και την ομοσπονδία των ΗΠΑ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags