Facebook Pixel Ραντεβού στο ΝΑΟ, Ίσμαελ…
Life
| 2011-05-28 17:40:00

Ραντεβού στο ΝΑΟ, Ίσμαελ…

Ραντεβού στο ΝΑΟ, Ίσμαελ…

Ο Κώστας Μιαούλης σχολιάζει το αντίο του «Ζορό» από την ΑΕΚ…

Μαζί με όλους τους «Ενωσίτες» θέλω κι εγώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα πρόσφερε αυτός ο ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ τα τέσσερα αυτά χρόνια. Όχι απλά για τα 72 γκολ που σημείωσε, αλλά γιατί κάθε φορά που πετύχαινε κάποιο απ’ αυτά πανηγύριζε θέλοντας να βάλει όλον τον κόσμο της ομάδας μέσα στην αγκαλιά του και αυτό είναι συναίσθημα που δεν μπορεί να στο προκαλέσει ένας οποιοσδήποτε παίκτης. Ποτέ δεν ήμουν προσωπολάτρης και ούτε θα γίνω. Αναγνωρίζω όμως ότι πάντα υπάρχουν ορισμένοι που ταυτίζονται με τον κόσμο περισσότερο από τους άλλους και αυτό είναι χάρισμα. Προσέξτε όμως: Αναφέρομαι σε αυτούς που δεν επιδιώκουν με προφανή τρόπο αυτή την επαφή με τον κόσμο, για να εξαργυρώσουν αργότερα άλλα πράγματα…

Στην συνέντευξη του στην SPORTDAY o «Ζορό» θεωρώ πως δεν άφησε κανένα περιθώριο για ν’ αμφισβητήσει κανείς το πώς διαδραματίστηκαν τα γεγονότα. Το θέμα δεν είναι να λάβεις από μια διοίκηση μέσω πιέσεων του κόσμου, μια προσφορά που θα σε ικανοποιεί ή όχι. Από τη στιγμή που το γυαλί ράγισε μέσα του, με τις ενέργειες που έχουμε θίξει μέσα απ’ αυτή τη στήλη και με την επιθυμία της διοίκησης να τον στείλει σε Τουρκία και Ρωσία, από εκεί και μετά οποιαδήποτε πρόταση ήταν δώρο – άδωρο. Επιπλέον είναι χαρακτηριστικό πως την βασική ευθύνη για το πώς φτάσαμε εδώ, την έχει ο άνθρωπος που είδε τον Μπλάνκο στον δρόμο και άλλαξε πεζοδρόμιο, όπως ο ίδιος ο Αργεντινός αποκάλυψε στη συνέντευξη του.

Κι είμαι σίγουρος πως δεν το κάνει μόνο με τον Μπλάνκο, αλλά και με πολλούς ΑΕΚτζήδες που βλέπει στον δρόμο. Έμεινε σχετικά λίγο, αλλά από τα όσα βγαίνουν συχνά – πυκνά στην επικαιρότητα, ο προκάτοχος του κ. Αδαμίδη, έχει κάνει τεράστια ζημιά στην «Ένωση». Δίχως αυτό να σημαίνει πως και ο ίδιος ο Αδαμίδης δεν έκανε ολέθρια λάθη στον χειρισμό του θέματος του Μπλάνκο. Όταν έχεις κάνει μια πρόταση και συνάμα θες να πουλήσεις τον παίκτη, είναι σα να μην την κάνεις, οπότε δεν τον θες κιόλας. Θεωρώ πως και ο ίδιος ο Αδαμίδης, γνωρίζει πως έχει κάνει λάθος και αν είχε τη δυνατότητα να κάνει μια καλύτερη προσφορά θα την έκανε.

Όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε γράψει και τα έχουμε πει τους προηγούμενους μήνες, οπότε είναι προτιμότερο να μην επαναλαμβανόμαστε. Κρατάω τα όσα είπε ο «Ζορό» για τον Χιμένεθ. Από τη στιγμή που δεν ήταν και πάντα βασικός με τον Ισπανό, ειδικά από τον καιρό που ήρθε ο Μπαχά, αλλά λέει καλά λόγια και μνημονεύει το πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή του για να ξαναγίνει ομάδα η ΑΕΚ από σκορποχώρι, έχει ιδιαίτερη αξία. Εύχομαι μαζί με τον Μπρούνο Άλβες, όταν η «Ένωση» θα έχει ξαναμπεί με το καλό στο ΝΑΟ, να τους δούμε να φορούν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για να μας ξεσηκώνουν με το πάθος τους για την ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags