28/05/11 - 18:09

«Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι ο ΠΑΟΚ»!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με αιχμηρή ανακοίνωση στις φήμες περί αποχώρησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την ομάδα κι επιστροφής του στον Παναθηναϊκό αλλά και στα σενάρια για Βιεϊρίνια και Ολυμπιακό.

«Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι ο ΠΑΟΚ»!
46.018views 0shares

Μετά την ανεπίσημη διάψευση από τον "Σάλπι", ήρθε και η… επίσημη διάψευση του ΠΑΟΚ, καθώς στην ανακοίνωση γίνεται λόγος μεταξύ άλλων για «όνειρα θερινής νυκτός» και «φαντασιώσεις», κάνοντας βέβαια αναφορά και στον Βιεϊρίνια, χωρίς πάντως η ΠΑΕ να κατονομάζει τους παίκτες…

Αναλυτικά:
«Πριν καλά-καλά μπούμε και ημερολογιακώς στη θερινή περίοδο, μερίδα των ΜΜΕ φρόντισε να μας το θυμίσει, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ιδανική εποχή γιά να κάνουμε όνειρα. Δικαίωμα στα όνειρα έχουν όλοι, μόνο που θύμα των φαντασιώσεών τους είναι κυρίως ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεσμεύονται με συμβόλαιο, κάτι που σκοπίμως δε λαμβάνεται υπ' όψιν, αν κρίνουμε από την ευκολία με την οποία τους διανέμουν σε ανταγωνίστριες ομάδες.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, τους θυμίζουμε όμως ότι οι εν' λόγω ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο που περιλαμβάνουν υπογεγραμμένες ρήτρες και κυρίως ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι, γιά να στηρίζει επικοινωνιακά παιγνίδια εντυπώσεων.

Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει και γνωστοποιούμε σε όσους συνεχίσουν, πως τα ''όνειρα θερινής νυκτός'', ήταν η μοναδική κωμωδία του Σαίξπηρ. Ολα τα υπόλοιπα έργα του ήταν τραγωδίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα πάει σε ομάδα να τον χειροκροτούν;

Πως μπορεί να γίνει του Βιεϊρίνια

"Δεν γυρίζω στον ΠΑΟ"
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ