Facebook Pixel Supporters και τα καγκουρό!
Life
| 2011-05-29 17:50:00

Supporters και τα καγκουρό!

Supporters και τα καγκουρό!

Αιτήματα στους Supporters να ταξιδέψουν μέχρι την Αυστραλία για να ενημερώσουν τους ομογενείς ΑΕΚτζήδες για να γίνουν μέλη και μέτοχοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
 

Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στον λογαριασμό των Supporters μετά την παρουσίαση του πλάνου τους την περασμένη Τρίτη, ξεπέρασε ήδη τις 650.000 ευρώ. Αύριο Δευτέρα ανοίγει ξανά ο λογαριασμός τους και είναι σίγουρο ότι το ποσό θα αυξηθεί, ενώ ο μέσος όρος καθημερινά που έχει προκύψει από τις τρεις πρώτες μέρες φτάνει τις 25.000 ευρώ.

Στους Supporters έχουν γίνει ήδη εγγραφές από δεκάδες πόλεις της Ελλάδας και αρκετές χώρες του εξωτερικού. Μάλιστα, έφτασε αίτημα από ομογενείς ΑΕΚτζήδες της Αυστραλίας για να ταξιδέψει εκεί κλιμάκιο του club και να τους ενημερώσει σχετικά. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς Ενωσίτες της Αυστραλίας για να βοηθήσουν και για αυτό αναμένεται να γίνει και σχετική λεπτομερής ενημέρωση.

Μάλιστα, έχουν ερωτηθεί οι Supporters από αρκετούς ΑΕΚτζήδες εντός και εκτός Ελλάδας, αν είναι εφικτό να δίνουν και μικρότερα ποσά ως δωρεά στο club και χωρίς να ζητούν να αποκτήσουν μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ ή τα σχετικά προνόμια, ενώ άλλα αιτήματα αφορούν αν μπορούν να γίνουν μέλη και τα μικρά παιδιά της οικογένειας τους.

ΠΗΓΗ: aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags