Facebook Pixel «Είμαστε πρώτοι, είμαστε φαβορί»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-30 12:03:00

«Είμαστε πρώτοι, είμαστε φαβορί»

«Είμαστε πρώτοι, είμαστε φαβορί»

Πάση θυσία την νίκη πρέπει να πάρει η εθνική μας ομάδα στον αγώνα με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας, προκειμένου να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας.

«Το είδαμε εμείς το είδε και ο κόσμος ότι το πρώτο παιχνίδι, στη Μάλτα, δεν ήταν εύκολο. Δεν παίξαμε βέβαια εμείς πολύ καλά. Ενδεχομένως αν είχαμε απέναντί μας μια άλλη ομάδα, να είχαμε χάσει», είπε ο διεθνής στόπερ στον «Sentra FM» και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολος ο αντίπαλος. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για το τρίποντο. Είμαστε το φαβορί. Είμαστε πρώτοι. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση μόνο με καλές εμφανίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Όλες οι ομάδες παλεύουν για να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Είναι καλό αυτό γιατί κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο».

Στο τέλος ζήτησε την στήριξη του κόσμου: «Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος να έρθει να στηρίξει την ομάδα γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Την προηγούμενη φορά, στο ματς με την Πολωνία, υπάρχει δικαιολογία για την προσέλευση του κόσμου, καθώς το παιχνίδι ήταν φιλικό. Τώρα δεν συμβαίνει το ίδιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags