Facebook Pixel Και οι παλαίμαχοι... Supporters;
Life
| 2011-05-30 20:04:00

Και οι παλαίμαχοι... Supporters;

Και οι παλαίμαχοι... Supporters;

Συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη θα έχουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, προκειμένου να ενημερωθούν προσωπικά από τον πρόεδρο της «Ένωσης» για το πλάνο των Supporters και να βάλουν… πλάτη σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Σε διαρκείς επαφές για το θέμα των Supporters είναι τον τελευταίο καιρό ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος έχει κανονίσει και ταξίδι στην Κύπρο με τον Μάκη Κασνακίδη, προκειμένου να παρουσιάσουν το νέο πλάνο για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Την Τρίτη το απόγευμα ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει προγραμματίσει ραντεβού με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της «Ένωσης», ούτως ώστε να τους παρουσιάσει αναλυτικά αυτήν την κίνηση και να τους πείσει να βγούνε μπροστά.

Να βάλουνε πλάτη δηλαδή! Αυτήν την κίνηση επικροτεί βέβαια και ο κόσμος της ΑΕΚ. Σε κάθε εκδήλωση των βετεράνων, δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν ότι για να προσφέρουν βοήθεια θα ήθελαν, να δούνε μπροστάρηδες τους παλαιμάχους, οι οποίοι αποτελούν και τη ζωντανή ιστορία της ομάδας!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΑΕΚ θα δώσει το παρών το Δ.Σ του Συνδέσμου των Παλαιμάχων, ενώ δεν αποκλείεται να παρευρεθούν στη συνάντηση ο Μίμης Παπαϊωάννου με τον Στέλιο Μανωλά, προκειμένου να ακούσουν τον Σταύρο Αδαμίδη και να εκθέσουν τις απόψεις τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags