Facebook Pixel Από σέντερ φορ έγινε στόπερ
Life
| 2011-05-30 21:58:00

Από σέντερ φορ έγινε στόπερ

Από σέντερ φορ έγινε στόπερ

Η ιστορία του νεαρού Μαυρουδή. Όνειρο του να γίνει σαν τον Σωτήρη Κυργιάκο! – Λεπτομέρειες από την ζωή του 18χρονου αμυντικού που παίρνει η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει «κλείσει» την μεταγραφή του Μαυρουδή Μπουγαϊδη. Ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Διεθνής στην εθνική Παίδων για χρόνια και από φέτος στην εθνική Νέων. Εχει όλο το μέλλον μπροστά του και η ΑΕΚ του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με δύο μεγάλους «δασκάλους». Τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Τραϊανό Δέλλα. Γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1993 και κλώτσησε πρώτη φορά μπάλα στα γήπεδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Μετέβη στα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα.

Οι σκάουτερ του Άρη όμως, δεν άργησαν να τον ξεχωρίσουν και να τον φέρουν από τον Εύοσμο, στα φυτώρια των «κιτρίνων».
Επαιξε στην δεύτερη ομάδα του Αρη που ξεχώρισε την σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς πήρε το πρωτάθλημα στους U-20 με τον Μπουγαΐδη να πρωταγωνιστεί. Το όνειρο του είναι να γίνει σαν τον Σωτήρη Κυργιάκο. Στο ύψος πάει κάλα, για τα άλλα έχει μπροστά του βέβαια πολύ δρόμο… Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο νεαρός είχε εκμυστηρευτεί ότι ξεκίνησε ως επιθετικός, αλλά γύρισε πίσω γρήγορα…

«Στην αρχή αγωνιζόμουν στη θέση του σέντερ φορ, όμως ψήλωσα απότομα και έτσι από την επίθεση πέρασα στην άμυνα όπου οι προπονητές μου διαπίστωσαν πως μπορώ να αποδίδω καλύτερα. Το καλοκαίρι του 2009, οι κ.κ. Δαλκίδης και Πασιαλής που αποτελούσαν το τεχνικό δίδυμο της ομάδας Νέων, μου έδωσαν την ευκαιρία να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Προσωπικά πιστεύω πως αν ένας παίκτης εργατικός και με δεξιότητες έχει αυτοπεποίθηση και το θέλει πολύ, δύσκολα χάνεται. Κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο του στον χώρο…»

Η πιο άσχημη στιγμή στην καριέρα του Μπουγαΐδη ήταν η επίθεση που είχε δεχθεί από οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα νέων Αρη – ΠΑΟΚ, το 2009. Ως χαρακτήρας είναι χαμηλών τόνων και δεν τρελαίνεται με τους υπολογιστές, όπως πολλοί στην ηλικία του. Είναι παιδί της παρέας, όπως λένε στην Θεσσαλονίκη, ενώ είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής.


ΠΗΓΗ: aek365
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags