Facebook Pixel Ξύλο και βανδαλισμοί στο Ηράκλειο… (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-30 22:22:00

Ξύλο και βανδαλισμοί στο Ηράκλειο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύλο και βανδαλισμοί στο Ηράκλειο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε η συγκέντρωση των οπαδών του ΟΦΗ στο Ηράκλειο τη Δευτέρα για το θέμα της αδειοδότησης.

Λίγο μετά τις 20:30, μέσω της οδού Αβέρωφ το πλήθος των οπαδών πέρασε από την πλατεία Ελευθερίας όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι «αγανακτισμένοι πολίτες». Από εκεί κατέβηκαν τη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, οπότε και έξω από το δικαστικό μέγαρο, ξεκίνησαν κάποια… παρατράγουδα όταν κάποιοι από το πλήθος πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και ένα καπνογόνο προς τα παράθυρα και την πόρτα του μεγάρου. Ένας από αυτούς μάλιστα έσπασε την πόρτα, για να αποδοκιμαστεί από την πλειοψηφία και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν η μεγάλη μερίδα του πλήθους έφτασε προς την Α’ ΔΥΟ. Δυστυχώς οι βανδαλισμοί δεν έλλειψαν από εκεί όταν κάποιοι έσπασαν την πόρτα της προκειμένου να εισβάλουν μέσα, ενώ κάποιοι πέταξαν και ένα καπνογόνο το οποίο προκάλεσε φωτιά στον χώρο. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τα ΜΑΤ που παρακολουθούσαν μέχρι τότε διακριτικά σε επέμβαση προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο έξω από την Α’ ΔΟΥ πλήθος.

Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, ενώ κάποιοι από τους κρανοφόρους κτύπησαν μια κοπέλα, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τους διαδηλωτές. Το κτύπημα πρέπει να είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς χρειάσθηκε η διακομιδή της σε νοσοκομείο και για το λόγο αυτό έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο για να την παραλάβει.

Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε νέο κύμα διαμαρτυρίας από το πλήθος το οποίο άρχισε να πετά πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα προς τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι με τη σειρά τους απάντησαν με νέα ρίψη χημικών, δημιουργώντας μια ακόμα πιο αποπνικτική ατμόσφαιρα που ανάγκασε τους θαμώνες των καφετεριών αλλά και τους περαστικούς να απομακρύνονται άρον άρον από το σημείο.

Πηγή: Κρήτη sport-fm

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags