Facebook Pixel «Τελικά δεν χάρηκαν όλοι οι Αγρινιώτες»
Life
| 2011-05-30 22:56:00

«Τελικά δεν χάρηκαν όλοι οι Αγρινιώτες»

«Τελικά δεν χάρηκαν όλοι οι Αγρινιώτες»

Την ώρα που στο Αγρίνιο άφησαν στην άκρη φιέστες και πανηγυρισμούς και σχεδιάζουν τη νέα χρονιά που θα τους βρει στη Σούπερ Λίγκα, μια υπόθεση από τα παλιά ήρθε να ταράξει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει σε όλη την πόλη!

Πρόκειται για τις αξιώσεις του κ. Δημήτρη Γιαννάκη, παλιού διοικητικού παράγοντα του συλλόγου (σ.σ. στην προ Κωστούλα εποχή) ο οποίος έχει καταθέσει αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να εκπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, κάτι που αν γίνει, θα σημάνει αυτόματα τον υποβιβασμό της ομάδας!

Ο Γιαννάκης (σ.σ. στην υπόθεση εμπλέκεται και ο νυν αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Βασίλης Αντωνόπουλος) ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος του χρωστάει χρήματα (το ποσό είναι περίπου 10.000 ευρώ) που είχε βάλει ο ίδιος παλιότερα από την τσέπη του, για να διευκολύνει τον σύλλογο και που δεν αναγνωρίζονται από τη σημερινή διοίκηση.

Βέβαια, γεννά πολλά ερωτήματα η χρονική περίοδος κατά την οποία θέλησε ξανά ο εν λόγω κύριος να το αναδείξει και να προκαλέσει πονοκεφάλους, αφού έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για ένα τέτοιο ποσό να... σβηστούν προσπάθειες 34 ετών. Μόλις μερικές ημέρες μετά την άξια άνοδο του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λίγκα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και μόλις 24 ώρες πριν από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε άμεσα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Φώτη Κωστούλα, ο οποίος είναι εκτός Αγρινίου και ζήτησε τη δική του άποψη επί του θέματος.

«Δυστυχώς όπως είπα και στον συνεργάτη μου που με ενημέρωσε, δεν χάρηκαν όλοι στο Αγρίνιο για την άνοδο της ομάδας. Υπάρχουν και κάποιοι που για δικούς τους λόγους στεναχωρήθηκαν. Είναι μια παλιά υπόθεση στην οποία δεν εμπλέκεται μόνο ο κ. Γιαννάκης, αλλά και ο νυν αντιπεριφερειάρχης. Πρόκειται για έναν ωμό εκβιασμό εις βάρος του Παναιτωλικού και του Αγρινίου. Για ανθρώπους που πριν αναλάβω την ομάδα χειρίζονταν τα οικονομικά με τον δικό τους τρόπο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Παναιτωλικού και πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η κατάσταση ο κ. Κωστούλας τόνισε:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμη τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά καταλαβαίνω πώς θα αισθάνονται με όλα αυτά. Δεν έχω ακόμη σαφή εικόνα αν η υπόθεση θα προχωρήσει και αν ο κύριος αυτός θα εμμείνει στις αξιώσεις του, ήδη ο δικηγόρος μας χειρίζεται το θέμα. Εμείς έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε. Όπως να φτιάξουμε το γήπεδό μας και να ενισχύσουμε την ομάδα, ώστε ο Παναιτωλικός να σταθεί με αξιώσεις και στη Σούπερ Λίγκα. Μόνο αυτό νοιάζει εμάς».

Πάντως, για το συγκεκριμένο ζήτημα η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε πάρει θέση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της από τις 13 Δεκεμβρίου του 2010. Διαβάστε εδώ: http://www.panaitolikos.gr/main_page/index.php?option=com_content&view=article&id=798%3A2010-12-13-10-52-20&catid=1%3Alatest-news&Itemid=131

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags