Facebook Pixel «Ο Σιντιμπέ είχε φάει απίστευτα γκολ και έφταιγε το καπέλο…»
Life
| 2011-05-30 23:53:00

«Ο Σιντιμπέ είχε φάει απίστευτα γκολ και έφταιγε το καπέλο…»

«Ο Σιντιμπέ είχε φάει απίστευτα γκολ και έφταιγε το καπέλο…»

Με αφορμή τις πληροφορίες που αναφέρουν πως είχαν «παιχτεί» τρελά ποσά στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά, ο Αλέξης Κούγιας, τότε πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, μίλησε για τα… απίστευτα γκολ που είχε δεχθεί τότε ο Σιντιμπέ από τα 55 μέτρα!
 

Ο Κούγιας μετά την αποκάλυψη για το ΠΑΣ – Καστοριά και το «ποντάρισμα» του 1 εκατ. ευρώ, μίλησε στην εκπομπή «Δίκη»: «Εκείνο το παιχνίδι τα Γιάννινα ήταν αήττητα και πρώτα στην βαθμολογία. Και παίζαμε με την Καστοριά που ήταν τελευταία στην βαθμολογία. Παρά την εντολή μου στον κ. Χατζάρα, αυτός χρησιμοποίησε τον Σιντιμπέ.

Είχα δώσει εντολή, από τη στιγμή που ο Ζαφειρόπουλος ήταν υγιής, να παίζει μόνον αυτός. Είχα πει ό,τι και να γίνει, μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές, να μην παίζει ο Σιντιμπέ, γιατί υπήρχαν υπόνοιες».


Και συνέχισε: «Είχα αργήσει να πάω στο ματς τότε και μπήκα στο γήπεδο με την έναρξη. Ρώτησα αν ήταν τραυματίας ο Ζαφειρόπουλος και αυτός μου είπε πως όχι και ο Χατζάρας του είπε να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί.

Ο Σιντιμπέ δέχθηκε δύο γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο. Μάλιστα, στο ένα γκολ επειδή η μπάλα πήγαινε πάνω του, έκανε στην άκρη και την άφησε να περάσει. Η μπάλα μπήκε σε αργή ροή. Βγήκε από το τέρμα για να μπει γκολ. Και μετά μας έλεγε πως δεν είχε καπέλο.


Εγώ αμέσως μετά βγήκα και έκανα δηλώσεις και είπα ό,τι είχε γίνει. Το μόνο που υποπτεύομαι είναι ότι έχει στηθεί το παιχνίδι. Ο κ. Χατζάρας είχε παραιτηθεί, είχε αναλάβει προς τιμή του την ευθύνη. Είχε πει πως δεν θέλει να το πιστέψει, αν και είχε γίνει ένας φοβερός καυγάς μεταξύ μας. Εγώ στοιχήματα δεν παίζω, αλλά είχα κάποιες υποψίες».

Για τις επόμενες κινήσεις του: «Θα πρέπει να μάθω αν υπάρχουν παραπάνω στοιχεία και αμέσως μετά θα κάνω όλες τις απαραίτητες κινήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags