Facebook Pixel Το πρώτο "χτύπημα"!
Life
| 2011-01-10 11:05:00

Το πρώτο "χτύπημα"!

Το πρώτο "χτύπημα"!

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο που αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές Αρχές για το έτος του 2011... Επικεφαλής ήταν συνταξιούχος αστυνομικός.

Οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στην εξάρθρωση εκτεταμένου δικτύου που με έδρα την Θεσσαλονίκη και πολλούς ντίλερ δρούσε στην περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος.

Επικεφαλής ήταν συνταξιούχος αστυνομικός που είχε μετατρέψει το πατάρι καταστήματος ίντερνετ καφέ (επί της οδού Πραξιτέλους 11 στην Τούμπα) σε κέντρο παράνομου τζόγου και στοιχήματος για όλη τη Βόρεια Ελλάδα με πολλούς ντίλερ και συνεργάτες.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα παιζόταν παράνομο στοίχημα, μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, όπου δινόταν η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών για ποδοσφαιρικούς αγώνες

Μαζί με τον εγκέφαλο του παράνομου δικτύου, συνελήφθη η σύζυγός του, ένας ντίλερ και ένας παίκτης, ενώ κατασχέθηκαν υπολογιστές, τέσσερα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, χρήματα, επιταγές και βιβλία με ντίλερ και παίκτες.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας και σήμερα θα οδηγηθούν στο Α' Τριμελές Αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναζητείται η 50χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

Εκτιμάται λόγω του μεγέθους της δραστηριότητας των παρανόμως λειτουργούντων στο παράνομο στοίχημα, πως είναι ένα από τα σημαντικότερα χτυπήματα της Αστυνομίας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags