Facebook Pixel «Δεν είναι εύκολο αλλά δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-31 19:15:00

«Δεν είναι εύκολο αλλά δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος»

«Δεν είναι εύκολο αλλά δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος»

Για το ματς με τη Μάλτα αλλά και το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού από τον Φερνάντο Σάντος , μίλησε μετά την πρωινή προπόνηση της Εθνικής, ο Στέφανος Κοτσόλης.

«Είναι το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα. Η «ψαλίδα» έχει κλείσει.Είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη», πρόσθεσε ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι βασικός:

«Δεν γνωρίζω αν θα είμαι βασικός θεωρώ ότι αυτό που μου συμβαίνει το τελευταίο διάστημα είναι ευλογία κατάφερα και πάλι να βρεθώ σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ ότι από την στιγμή που ανήκω στο ρόστερ του ΠΑΟ μπορώ να ανταπεξέλθω και στην Εθνική ομάδα», τόνισε.

«Δεν είναι εύκολο αλλά δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος. Είχα την τύχη να αγωνιστώ στο τελευταίο ματς των πλέι-οφ και να έχω ένα ματς στα πόδια μου. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να είμαι έτοιμος και να ανταπεξέλθω στις συνθήκες του αγώνα», πρόσθεσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και κατέληξε:

«Το ποδόσφαιρο το τελευταίο καιρό μου έχει αποδείξει ότι δεν μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέδια, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο τον δυνατό καλύτερος στις υποχρεώσεις μου με την εθνική ομάδα και εύχομαι να μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω και στο μέλλον».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags