31/05/11 - 19:37

Εισαγγελέας για τον γιο του παράγοντα!

Στην Εισαγγελία παραπέμπει ο Μπιτσαξής την υπόθεση του γιου του παράγοντα του Παναθηναϊκού που στοιχημάτισε σε βάρος του τριφυλλιού στο Ξάνθη-ΠΑΟ 3-2 και κέρδισε 13,5 εκ. ευρώ!

Εισαγγελέας για τον γιο του παράγοντα!
51.128views 0shares

Αναλυτικά η αναφορά του Γ.Γ.Α., Πάνου Μπιτσαξή:

«Αξιότιμη κα Εισαγγελέα,

Σε συνέχεια της από 15-5-2010 αναφοράς, προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (την οποία επισυνάπτω), που αναφέρεται σε πληροφορίες φερομένου παράνομου στοιχηματισμού σε τράπεζα της Μαλαισίας, σας γνωστοποιώ ότι στην εκπομπή «ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ», την Δευτέρα 30-5-2011, του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη, ο δημοσιογράφος κος Χαράλαμπος Κατσούλης και ο τέως διαιτητής κος Σ. Βοργιάς, δήλωσαν ότι δύο αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων πρέπει να θεωρούνται ως ύποπτοι προσυνεννόησης, με σκοπό τον παράνομο στοιχηματισμό, σε εταιρεία της Μαλαισίας.

Περαιτέρω ενεφανίσθη ο κος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε σε έναν εκ των ως άνω δύο αγώνων.

Ειδικότερα, ο κος Σ. Βοργιάς, δήλωσε ότι γιος παράγοντα, το όνομα του οποίου «δεν θέλει να το πει», στοιχημάτισε εις βάρος της ομάδας του 1.500.000 ευρώ και κέρδισε 13.500.000 ευρώ. Επισυνάπτω σχετικά διαδικτυακά δημοσιεύματα και παρακαλώ για τις κατά νόμο ενέργειές σας, προκειμένου οι ανωτέρω να κληθούν να καταθέσουν ότι γνωρίζουν σχετικώς.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού,
Παναγιώτης Μπιτσαξής».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ