Facebook Pixel Το «θέλω» του Χιμένεθ και η αδικία!
Life
| 2011-05-31 20:36:00

Το «θέλω» του Χιμένεθ και η αδικία!

Το «θέλω» του Χιμένεθ και η αδικία!

Ο Γιώργος Τσακίρης σχολιάζει τα ισπανικά δημοσιεύματα για τον Χιμένεθ, τις οικονομικές του απαιτήσεις και το αντίο στον Ισμαέλ Μπλάνκο…

Είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του. Πρόκειται για κάτι που γνωρίζουν και οι… πέτρες στα Σπάτα μια και ο Ανδαλουσιανός τεχνικός το έχει καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο.

Προσωπικά δεν περίμενα να διαβάσω τις δηλώσεις του Ανχελ Τόρες για να βεβαιωθώ ότι προτεραιότητα του 47χρονου κόουτς της ΑΕΚ είναι να βρει έναν πάγκο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ωστόσο για την Ενωση κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο μαντάτο.

Διότι δικαιολογημένα οι διοικούντες την ομάδα έχουν επενδύσει πάνω στον Χιμένεθ και ελπίζουν τα πολλά χρήματα που του δίνουν να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα αν υπήρχε ένας λόγος για τον οποίο θα… βόλευε τον Σταύρο Αδαμίδη και τους συνεργάτες του η αποχώρηση του Ανδαλουσιανού τεχνικού είναι οι ετήσιες απολαβές του.

Ωστόσο γνωρίζουν κι οι ίδιοι πως θα έχουν κάνει βήματα προς τα πίσω σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Εννοείται πως: ουδείς αναντικατάστατος. Ομως το ρίσκο σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη αντικατάσταση του Χιμένεθ θα είναι μεγάλο. Ο νυν προπονητής της ΑΕΚ (είτε κάποιος είναι ένθερμος υποστηρικτής του είτε όχι) έχει πλέον συνειδητοποιήσει πού δουλεύει, τη νοοτροπία και την φιλοσοφία του ελληνικού πρωταθλήματος και ως εκ τούτου των ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα συνεργάζεται…

Γι’ αυτό όπως έχω ξαναγράψει –και το κάνω πάλι– τάσσομαι απόλυτα υπέρ της παραμονής του Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Μακάρι για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα να γινόταν ο τεχνικός της ΑΕΚ να δεχόταν ένα «ψαλίδι» στις αποδοχές του. Κάτι τέτοιο όμως δεν στάθηκε εφικτό να γίνει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags