Facebook Pixel Όσο δεν υπογράφει… ελπίζουν!
Life
| 2011-05-31 21:09:00

Όσο δεν υπογράφει… ελπίζουν!

Όσο δεν υπογράφει… ελπίζουν!

Ύστατη προσπάθεια του Πανιωνίου για Κοντοέ. Βελτιωμένη πρόταση στον 25χρονο αμυντικό έχουν έτοιμη στη Νέα Σμύρνη

Ο Γιάννης Κοντοές πέρασε χθες με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε, μπήκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο για επέμβαση (διάφραγμα). Όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένα θέμα και όλα αναμένεται να τελειώσουν και τυπικά, εντός του επόμενου 48ώρου, όταν και ο ποδοσφαιριστής θα πάρει το εξιτήριο, θα περάσει από τα γραφεία και θα βάλει την υπογραφή του, στο νέο 3ετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, όσο δεν υπάρχει υπογραφή, ο ποδοσφαιριστής δέχεται πιέσεις να παραμείνει στον Πανιώνιο, ο οποίος μάλιστα είναι έτοιμος να του καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να τον κρατήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ πιστεύουν ότι μέχρι σήμερα το βράδυ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι σημαντικά σε διοικητικό επίπεδο και θα μπορούν να επανέλθουν με προσφορά που θα φτάνει τις 190.000 ευρώ ετησίως (η ΑΕΚ προσφέρει 160.000 ευρώ) δίνοντας του παράλληλα τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Από την πλευρά του Πανιωνίου θέλουν να κρατήσουν τα παραπάνω επτασφράγιστο μυστικό για δύο λόγους. Αφενός, αν τελικά καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους, θα βγουν με... πανηγυρική ανακοίνωση. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον τα πράγματα κυλήσουν, ως έχουν, να μην υποστούν επικοινωνιακή ήττα. Πάντως, όπως και να έχει, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο παίκτης, ο οποίος από χθες έχει δώσει τα χέρια με την Ένωση.

ΠΗΓΗ: aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags