31/05/11 - 23:54

«Πρόεδρε, δεν ψάχνομαι»

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μανόλο Χιμένεθ στον Σταύρο Αδαμίδη, σε επικοινωνία που είχαν σήμερα το απόγευμα.  

«Πρόεδρε, δεν ψάχνομαι»
52.722views 0shares

Σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», ανέφερε πως ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στο στόχαστρο της Χετάφε, η οποία βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή. Ο πρόεδρος των «Μαδριλένων», με δηλώσεις του, τόνιζε πως ο προπονητής της ΑΕΚ του εκμυστηρεύτηκε πως του έχει γίνει επίσημη πρόταση και εκείνος θέλει να αποχωρήσει από την Ένωση. Στην διοίκηση, από την πρώτη στιγμή, ήταν τόσο σίγουροι που τόνιζαν πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ήταν ανάξια σχολιασμού, καθώς θεώρησαν πως από τη στιγμή που δόθηκαν τα χέρια με τον Χιμένεθ, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Αυτές τις μέρες, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ωστόσο, καθημερινά τηλεφωνεί στον Αδαμίδη για να μαθαίνει νέα για την ομάδα, αλλά και να ενημερώνει για τις δικές του κινήσεις. Έτσι και σήμερα. Σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το απόγευμα, ο Χιμένεθ ενημερώθηκε από τον Αδαμίδη για το συγκεκριμένο δημοσίευμα και με κοφτό τρόπο του είπε: «Δεν ψάχνω ομάδα», για να του ξεκαθαρίσει πως ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά και όλα παραμένουν ως έχουν, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα.

Από τα παραπάνω βεβαίως, δεν αναιρείται τίποτα, παρά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Χετάφε, στο «Sport24», ο οποίος τόνισε: «Μίλησα με τον Μανόλο το Σαββατοκύριακο. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω ελεύθερο προπονητή και ο Χιμένεθ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, θα είναι σύντομα ελεύθερος, επειδή θέλει να αφήσει την ομάδα του εκεί και να επιστρέψει στην Ισπανία. Δεν έψαξα εγώ τον Χιμένεθ. Διάφοροι εκπρόσωποι και μάνατζερ έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου από το πρωί προτείνοντας προπονητές. Κάπως έτσι έγινε και με τον Μανόλο, μου τον πρότειναν. Και από τη στιγμή που μου γίνονται προτάσεις, εγώ θα τις εξετάσω όλες».

ΠΗΓΗ: aek365
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ