Facebook Pixel Συναντήθηκε με αιώνιους ο πρόεδρος της Γαλατά!
Life
| 2011-06-01 00:23:00

Συναντήθηκε με αιώνιους ο πρόεδρος της Γαλατά!

Συναντήθηκε με αιώνιους ο πρόεδρος της Γαλατά!

Ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Τουρκίας, ο Ουνάλ Αϊσάλ, είναι εδώ και λίγες μέρες ο νέος ιδιοκτήτης της Γαλατασαράι. Ο Αϊσάλ βρέθηκε στην Αθήνα και είχε ...ενδιαφέροντα ραντεβού!

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης μετά από μια τραγική σεζόν, άλλαξε χέρια στις πρόσφατες εκλογές και πέρασε σε αυτά του "κολοσσού" που λέγεται Ουνάλ.

"Θα βάλω 100 εκ. ευρώ για να ξαναγίνουμε η απόλυτη δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου και ένα από τα τοπ κλαμπ της Ευρώπης", είπε πρόσφατα ο μεγαλοπρόεδρος της Γαλατά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog, ο Ουνάλ βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και πέρασε το διήμερο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης κάνοντας επαγγελματικές και ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

Μπορεί τα "κεφάλια" του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να βρίσκονταν στο Λονδίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό όμως δεν εμπόδισε εκπροσώπους των δυο "αιωνίων" να συναντηθούν με τον Ουνάλ για να συζητήσουν για παίκτες που τυχόν ενδιαφέρεται να αγοράσει.

Τα καλά χαρτιά των αιωνίων είναι πολλά και τα λεφτά του Ουνάλ ακόμα περισσότερα. Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Ριέρα ίσως και άλλοι από τον Ολυμπιακό συν τους Σισέ, Λέτο, Σιμάο και κάποιους ακόμα από τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσαν να αποτελέσουν "αντικείμενα" διαπραγμάτευσης...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags