Facebook Pixel Ο Μίτσελ θέλει, η ΑΕΚ μπορεί;
Life
| 2011-06-01 17:04:00

Ο Μίτσελ θέλει, η ΑΕΚ μπορεί;

Ο Μίτσελ θέλει, η ΑΕΚ μπορεί;

Η ΑΕΚ θα έχει τις επόμενες ημέρες επαφή με τον Ισπανό προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, η διαφορά στο οικονομικό όμως είναι σημαντική. Διαβάστε τι δήλωσε ο μάνατζέρ του.

Ο Μίτσελ είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ΑΕΚ που θέλει να χτίσει ο Μανόλο Χιμένεθ την επόμενη σεζόν. Η Ένωση λοιπόν θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον κρατήσει αν και είναι βέβαιο πως η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Η πρώτη επαφή με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Μίτσελ έγινε και η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη. Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι το οικονομικό καθώς στις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι θα εξασφαλίσουν το «ΟΚ» της Μπέρμιγχαμ για εκ νέου δανεισμό του παίκτη ιδιαίτερα μετά τον υποβιβασμό των «μπλε». Το μεγάλο στοίχημα όμως τώρα είναι η συμφωνία με τον ίδιο τον Μίτσελ για τον οποίο μάλιστα ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες της χώρας του.

Το aek365.gr μίλησε με τον Ισπανό εκπρόσωπο του Μίτσελ, Άνχελ Ροντρίγκεθ που τόνισε πως πρώτα πρέπει να μιλήσει με την Μπέρμιγχαμ και μετά με την ΑΕΚ. Όπως δήλωσε η επαφή με την Ένωση θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες ενώ ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα.

«Η προτεραιότητα μου είναι να βρεθώ με τη διοίκηση της Μπέρμιγχαμ. Ο Μίτσελ ανήκει στην αγγλική ομάδα (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο). Όμως από τη στιγμή που υποβιβάστηκε η Μπέρμιγχαμ, οι πιθανότητες να επιστρέψει στους Άγγλους είναι πιο λίγες πλέον, αλλά υπάρχουν και δεν αποκλείεται τίποτα. Με την ΑΕΚ δεν είχα ακόμα κάποια επαφή. Δεν είναι αλήθεια ότι δέχτηκα πρόταση για τον Μίτσελ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιδιώξω να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να δω το σκεπτικό τους και τις προθέσεις τους. Ο Μίτσελ ήταν ευτυχισμένος φέτος στην ΑΕΚ και γιατί όχι να μην παραμείνει στην ομαδα;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags