Facebook Pixel Δοκίμασε «Dimi» και 4-4-2 ο Σάντος
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-01 18:49:00

Δοκίμασε «Dimi» και 4-4-2 ο Σάντος

Δοκίμασε «Dimi» και 4-4-2 ο Σάντος

Τις πρώτες του σκέψεις για την 11άδα του αγώνα με τη Μάλτα το Σάββατο (4/6, 21:30) φανέρωσε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Εθνικής την Τετάρτη.

Μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την εσπευσμένη κλήση του Γιάννη Μανιάτη, στην αποστολή της γαλανόλευκης, υπάρχουν δύο καθαρόαιμοι στόπερ, οι Βαγγέλης Μόρας και Κυριάκος Παπαδόπουλος .

Για το λόγο αυτό, στο οικογενειακό διπλό, ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε τον Λουκά Βύντρα με την ομάδα των αναπληρωματικών σε θέση κεντρικού αμυντικού, με τον Μανιάτη να περνάει δεξιά στην άμυνα.

Οσον αφορά την ομάδα των βασικών, επέλεξε να περάσει τον Φωτάκη δεξιά στα χαφ και τον Σαλπιγγίδη με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης σε ένα κλασικό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κωνσταντόπουλος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι βασικός απέναντι στη Μάλτα αφού θέλει να δώσει μια ευκαιρία στον Στέφανο Κοτσόλη.

Στα άκρα της άμυνας ήταν οι Τοροσίδης (δεξιά) και Σπυρόπουλος (αριστερά). Στο κέντρο, ο Μόρας αρχικά και στη συνέχεια ο Κατσουράνης ήταν στο πλευρό του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Καραγκούνης και Καφές με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά.

Πηγή: exedra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags