Facebook Pixel Με φανέλα… πανοπλία!
Life
| 2011-06-01 23:39:00

Με φανέλα… πανοπλία!

Με φανέλα… πανοπλία!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για το «διπλό» στο κλειστό της Πυλαίας και την φανέλα-πανοπλία του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, Άρη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω σημειώσει ότι ο ΑΡΗΣ αποτελεί τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας για πολλούς και διάφορους λόγους. Η έννοια του… συλλόγου για όσους έχουν και τη… νόηση, αλλά και την παιδεία να το αντιληφθούν δεν μπορεί κανείς να την… κλείσει στην στενή έννοια μίας ποδοσφαιρικής ομάδας, του τμήματος μπάσκετ ή των ατομικών αθλημάτων.

Ο ΑΡΗΣ χωρίς καμία αμφιβολία έχτισε και γιγάντωσε αυτή την ξεκάθαρη συνολικά ανωτερότητά του με την κατάκτηση τίτλων στο μπάσκετ. Ο ΑΡΗΣ του σήμερα σε καμία των περιπτώσεων δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο τον τεράστιο ΑΡΗ με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά.

Ώρες ώρες όμως είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ κουβαλά αυτή την αύρα μαζί της ακόμα και σήμερα. Την είχε στο κλειστό της Πυλαίας παρά τα αντικείμενα, τις κροτίδες και τα λέιζερ. Ο ΑΡΗΣ σήμερα για μία ακόμα φορά έκλεισε το στόμα με εμφατικό τρόπο σε όσους τόλμησαν να ποντάρουν στην δική του αγωνιστική πτώση των τελευταίων ετών. Για την ακρίβεια βούλωσε στόματα που ψέλλισαν μετά το πρώτο παιχνίδι κουβέντες αμφισβήτησης για το ποιος είναι ο κυρίαρχος στην Θεσσαλονίκη (όσα έτη φωτός κι αν έχουν ξεφύγει οι…. Εκατομμυριούχοι του Νότου). Έδωσαν μία εμφατική σφαλιάρα στους ασεβείς απέναντι στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ και πλέον περιμένουν τον μόνιμο πελάτη τους στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή για να κάνουν το 3-1 και να πάρουν το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags