Facebook Pixel «Το μέλλον της ΑΕΚ είναι oι Supporters»
Life
| 2011-06-02 02:14:00

«Το μέλλον της ΑΕΚ είναι oι Supporters»

«Το μέλλον της ΑΕΚ είναι oι Supporters»

Ο Σταύρος Αδαμίδης παραχώρησε δηλώσεις στην Κύπρο όπου μίλησε για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ παραχωρησε δηλώσεις στο aek-live.gr , αναφέρθηκε στη μελλοντική παρουσία του Πέτρου Παππά και του Νίκου Νοτιά στην διοίκηση της Ένωσης, εξήγησε τι γίνεται με τον Μανωλά, τον Χιμένεθ, ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει το πως θα πορευθεί η ομάδα από εδώ και πέρα. Αποκάλυψε ακόμη τον σχεδιασμό για το πως μπορεί να προχωρήσει οικονομικά το σχέδιο για γήπεδο στη Νεα Φιλαδέλφεια, αλλά και τον μεγάλο πόθο της διοίκησης και του προπονητή τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού τον οποίο θα προσπαθήσει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Αποσπασματικά η συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη:


Στη περίπτωση που αποτύχει το εγχείρημα των Supporters οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα βάλουν πλάτη ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί την νέα χρονιά ανταγωνιστική;

Οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα στηρίξουν την ομάδα μέσω των Supporters. Ωστόσο αν για παράδειγμα έχουμε σύνολο 5000 μέλη στους Supporters τότε θα φτιάξουμε μία ομάδα βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα έχουμε. Όσο περισσότεροι Supporters υπάρξουν τόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα που θα φτιάξουμε. Οι Supporters είναι το μέλλον της ομάδας, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
 

Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί μέχρι τώρα δεν έγινε κάτι;

Εμείς πάμε στο Υπουργείο και τους λέμε ότι είμαστε στην μεγαλύτερη οικονομική ύφεση όλων των εποχών, δεν θέλετε έργα ανάπτυξης; Ο μόνος τρόπος για να βγεις από την οικονομική κρίση είναι τα έργα ανάπτυξης. Και τους λέμε ότι θα βάλουμε 60 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενός χρόνου, με πολλές θέσεις εργασίας να δοθούν μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά και πολλές θέσεις εργασίας αφότου τελειώσει το γήπεδο. Τους λέμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, πάμε να κάνουμε το γήπεδο να βοηθήσουμε και την χώρα. Μόλις έχουμε νέα θα βγω να τα πω. Πρώτος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια να κάνουμε στον χώρο του εργοστασίου το κλειστό.

Η ΑΕΚ σήμερα έχει ηγέτες τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Γεωργέα. Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα;

Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρεις ηγέτες για την νέα ομάδα που θα κτιστεί τα επόμενα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags