Facebook Pixel Κώστας όπως Στέλιος Μανωλάς!
Life
| 2011-06-02 18:47:00

Κώστας όπως Στέλιος Μανωλάς!

Κώστας όπως Στέλιος Μανωλάς!

Ο Κώστας Μανωλάς θέλει να μοιάσει στον θείο του όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και στα χρόνια που έπαιξε στην ΑΕΚ! Το ίδιο βέβαια επιθυμούν και οι διοικούντες στην «Ένωση».

Για την ακρίβεια 19 χρόνια είχε παίξει στην ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, μία από τις σημαίες του «Δικέφαλου αετού» ο οποίος πέρασε το κατώφλι της Νέας Φιλαδέλφειας το 1979 και κρέμασε τα παπούτσια του στο ίδιο γήπεδο, το ιστορικό Νίκος Γκούμας, ένα βροχερό απόγευμα του Μαΐου του 1998!

Παρόμοια θητεία στην ΑΕΚ σίγουρα θέλει να κάνει και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει ως πρότυπο τον θείο του. Φαίνεται κιόλας μέσα στο χορτάρι.

Το θετικό είναι ότι και η διοίκηση της «Ένωσης» πορεύεται σε αυτήν την κατεύθυνση. «Τις ερχόμενες μέρες θα του καταθέσουμε πρόταση ανανέωσης που είναι πολύ καλή και αναμένουμε την απάντηση του γιατί τον θέλουμε να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρονιά», ήταν τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη στο AEK-live.gr.

Οπότε, λέτε μετά τις ανακοινώσεις των μεταγραφών του καλοκαιριού να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags