Facebook Pixel "Κανένας ...Μαρινάκης"!
Life
| 2011-06-02 20:09:00

"Κανένας ...Μαρινάκης"!

"Κανένας ...Μαρινάκης"!

Έτοιμος για ...μπρα-ντε-φερ με τον Μαρινάκη ο Αδαμίδης, σύμφωνα με όσα είπε σε γεύμα στην Κύπρο: "Κανένας Μαρινάκης δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της ΑΕΚ". Τι άλλο είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ...

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν είναι και οι καλύτερες. Είναι στη μέση βέβαια και η κόντρα που αναπτύχτηκε μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και του προέδρου των «ερυθρόλευκων» και της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, τους τελευταίους μήνες.

Αποκορύφωμα ήταν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν στα ΔΣ της Λίγκας και ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

Μάλιστα, μετά την τιμωρία της ΑΕΚ στους αγώνες των πλέι οφ για τα επεισόδια του τελικού στο Κύπελλο, οι «κιτρινόμαυροι» θεώρησαν ότι δέχτηκαν πόλεμο από τους ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο Σταύρος Αδαμίδης ενοψει της επόμενης χρονιάς φέρεται έτοιμος για ...μπρα-ντε-φερ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από όσα είπε στην Κύπρο, σε γεύμα του 37χρονου δικηγόρου στην Πάφο.

Σύμφωνα με το aek-live.gr, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έφαγε μαζί με τον Μάκη Κασνακίδη, τον Παύλο Παπαϊωάννου και τέσσερις οργανωμένους Κύπριους οπαδούς της Ένωσης, όπου τόνισε, μεταξύ άλλων, για την αντιμετώπιση που είχε η ΑΕΚ φέτος:

"Μας κυνηγάνε. Διαρκώς και με κάθε τρόπο. Κανένας Μαρινάκης δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο της ΑΕΚ. Όλοι μας πολεμάνε. Την ΑΕΚ δεν μπορεί κανείς να την κερδίσει όμως... Δεν θα τους αφήσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags