03/06/11 - 11:21

Το κλείνει το μαγαζί!

Αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ προτίθεται να εφαρμόσει ο Πιλάβιος, προκειμένου να επέλθει κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Οπαδοί του Ηρακλή έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Το κλείνει το μαγαζί!
28.735views 0shares

Μία τέτοια απόφαση, βέβαια, θα σημάνει αναστολή κάθε δραστηριότητας στην οποία εμπλέκεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τουλάχιστον μέχρι να επέλθει η πολυπόθητη κάθαρση. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Θυμίζουμε ότι η Γ.Σ. της ΕΠΟ ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και, πλέον, περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, καθώς κατά τη διάρκειά της ο Πιλάβιος θα φανερώσει τη συγκεκριμένη σκέψη του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα επικαλεστεί τις απειλές κατά της ζωής του, αλλά και όσα συμβαίνουν με τις πλαστογραφημένες ασφαλιστικές ενημερότητες, τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και την αδυναμία να επικυρωθούν ακόμα και σήμερα οι βαθμολογίες των εθνικών πρωταθλημάτων.

Πρέπει να σημειώσουμε, άλλωστε, ότι έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στα οποία λαμβάνει χώρα η Γενική Συνέλευση, έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί του Ηρακλή που διαμαρτύρονται για την υπόθεση της μη αδειοδότησης του "γηραιού"...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ