Facebook Pixel Μήπως είναι κίνηση εντυπωσιασμού και πανικού;
Life
| 2011-06-03 13:50:00

Μήπως είναι κίνηση εντυπωσιασμού και πανικού;

Μήπως είναι κίνηση εντυπωσιασμού και πανικού;

Ο Πιλάβιος την έριξε τη βόμβα προτείνοντας αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ (κάτι που μπορεί να διαλύσει συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο), αλλά μήπως πρόκειται για πυροβολισμό στον αέρα;

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας πρότεινε την αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ προφανώς βρισκόμενος σε κατάσταση πανικού, μετά τις τελευταίες απειλές που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Θεωρεί ότι, δηλαδή, η κατάσταση έφτασε στο αμήν, και αποφάσισε να ρίξει μια φωτοβολίδα για να ταρακουνήσει το σύστημα. Ωστόσο, η ουσία είναι ότι με την πρότασή του αυτή αποποιείται των ευθυνών του, πηδάει στο πιο κρίσιμο σημείο από το καράβι και πετάει αλλού το μπαλάκι.

Η απειλή του "λουκέτου" στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη και ως ένα επικοινωνιακό τέχνασμα από την πρόεδρο της ΕΠΟ για να φοβερίσει και να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν μας είμαστε καχύποπτοι, ούτε αρνητικοί στις προθέσεις του κ. Πιλάβιου, αλλά για να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση θα πρέπει να έχεις σχεδιάσει ήδη το πλάνο της εξυγίανσης που (λες ότι) επιθυμείς. Και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχει τίποτα τέτοιο στο μυαλό του. Και είναι, επίσης, ενδεικτικό ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση χωρίς να είναι ενήμερη η Πολιτεία και η UEFA και, φυσικά, οι υπόλοιποι αρμόδιοι.

Μοιάζει, δηλαδή, για μια πρόταση που μπορεί να αποδειχθεί φωτοβολία κρότου λάμψης, πυροβολισμός στον αέρα, αφού δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι ικανή να δημιουργήσει μια χειρότερη και περισσότερο χαοτική κατάσταση στο ήδη δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η πρόταση μπορεί να αποδειχθεί μια πραγματική πρόταση-βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και που θα καταφέρει να το χτίσει από την αρχή με υγιείς συνθήκες. Ίδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον ...αέρα οι ευρωπαϊκές συμμετοχές

"Εγώ δεν παίζω με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου"

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags