Facebook Pixel «Πρόταση εντυπωσιασμού του Πιλάβιου»
Life
| 2011-06-03 16:23:00

«Πρόταση εντυπωσιασμού του Πιλάβιου»

«Πρόταση εντυπωσιασμού του Πιλάβιου»

Για «πρόταση εντυπωσιασμού του Πιλάβιου» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, αναφορικά με το «λουκέτο» της ΕΠΟ, ενώ τόνισε πως είναι «προετοιμασία παραίτησης»…

Αρχικά, ο Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στη διαδικασία της Γ.Σ, αλλά και την εισήγηση του κ. Πιλάβιου, λέγοντας: "Γίνεται ένας χαμός. Αυτή είναι η μοναδική λέξη που εκφράζει τόσο την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και στη Γενική Συνέλευση. Νομίζω ότι η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ για αναστολή λειτουργίας της Ομοσπονδίας, είναι μια πρόταση εντυπωσιασμού του κ. Πιλάβιου και θα τολμήσω να πω προετοιμασίας του για παραίτηση.

Δεν έχει ξαναγίνει όταν έχεις τόσα προβλήματα να διακόπτεις τη λειτουργίας σου. Ή τα λύνεις ή τα παρατάς και φεύγεις. Είναι ένα θέμα το οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα αποφασισθεί γιατί άλλα λένε ορισμένες φορές κάποιοι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και άλλα ψηφίζουν, όπως το ίδιο δεν ξέρω τι θα γίνει και σε ό,τι έχει να κάνει με τον διοικητικό απολογισμό.
Ο κ. Πιλάβιος έχει στριμωχθεί όχι μόνο από εμένα αλλά κι από τις καταστάσεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν τον κατηγορώ για ανήθικο άνθρωπο, αλλά δεν έχει την ικανότητα. Είναι τυπικά πρόεδρος και διοικεί άλλος το ποδόσφαιρο, κάτι που είναι επικίνδυνο".

Για το θέμα που επικρατεί με τις πλαστές ενημερότητες, αρκέσθηκε να πει: "Είναι μπάχαλο η όλη κατάσταση".

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα του ΟΦΗ, μετά την απόφαση του πρωτοδικείου και για το αν κινδυνεύει με αποβολή βάσει του άρθρου 35 του ΚΑΠ, ανέφερε: "Μετά και τη σημερινή απόφαση, αλλά και με τα στοιχεία που διαθέτει ο ΟΦΗ και τα οποία είναι ακράδαντα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθεί. Χρειάζεται σύνεση από τον κόσμο, να κάνει υπομονή και να είναι αισιόδοξος ότι κάτι θα γίνει. Ελπίζω ότι όλος αυτός ο αγώνας θα δικαιωθεί. Από τη στιγμή που ο φάκελος είναι εντάξει και η επιτροπή παράνομη, όπως συμβαίνει με τον κ. Σμαΐλη, παρά του ότι είναι καθυστερημένες κάποιες πληρωμές έχουν γίνει. Κανείς δεν μπορεί να του κόψει το δρόμο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό που λένε για αποβολή του από το πρωτάθλημα δεν ισχύει, καθώς την απόφαση στο θέμα του ΟΦΗ δεν θα την πάρει το πολιτικό δικαστήριο, αλλά η ΕΠΟ, για αυτό και δεν υπάρχει θέμα για αποβολή του από το πρωτάθλημα. Δεν πήγε ο ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια για να δικαστεί από άλλη επιτροπή, αλλά από αυτή της ΕΠΟ, αλλά με άλλη σύνθεση και όχι την παρούσα που είναι παράνομη. Αυτό φοβούνται επειδή ο ΟΦΗ έχει το δίκιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags