Facebook Pixel Την προσποίηση του Γιάννη μόνο ο Μέσι την κάνει…
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-05 07:51:00

Την προσποίηση του Γιάννη μόνο ο Μέσι την κάνει…

Την προσποίηση του Γιάννη μόνο ο Μέσι την κάνει…

O Γιώργος Χελάκης σχολιάζει την εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη με την Εθνική κόντρα στη Μάλτα.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Φετφατζίδης τα καταφέρνει μόνο όταν παίζει από δεξιά με «ανάποδο» πόδι.

Όμως αυτός ο «διάολος» κάνει τα ίδια κόλπα παίζοντας και από αριστερά.

Ταλαιπωρεί τους αμυντικούς και ξεσηκώνει την εξέδρα. Οk, δεν έχει τη δύναμη και την ταχύτητα του Μέσι. Την προσποίηση την έχει πάντως. Για να μη γράψω ότι την έχει κοπιάρει κιόλας.

Μέχρι τώρα ο «Φέτφα» δεν μας είχε δείξει εκτελεστικές δυνατότητες. Φαίνεται όμως ότι και το σκοράρισμα συμπεριλαμβάνεται στο ρεπερτόριό του. Δύο γκολ σε επίσημο παιχνίδι δεν είναι μικρό πράγμα. Ίσα- ίσα δείχνουν ότι ο μικρόσωμος Γιάννης αρχίζει να ολοκληρώνεται ως ποδοσφαιριστής και γίνεται ουσιαστικός για την ομάδα του. Όχι απλά φανταχτερές αλλά ανώδυνες ντρίμπλες. «Μπάσιμο» στη φωτιά και τοποθετήσεις καίριες μέσα στην περιοχή. Οι περιστάσεις τον έκαναν βασικό, η απόδοσή του θα τον καθιερώσει.

Ο Κούλης Παπαδόπουλος που περίμενε πώς και πώς την κλήση του στην Εθνική έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο. Σπουδαία απόδοση και ένα πανέμορφο γκολ. Ο άσος της Σάλκε πήρε το βάπτισμα του πυρός στα δεκαεννιά του χρόνια αλλά τίποτα δεν φανέρωνε ότι ήταν «ψαρωμένος». Έπαιζε κουβαλώντας τις εμπειρίες από τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ και το σκληροτράχηλο γερμανικό πρωτάθλημα. Με το Μόρα και τους απόντες Σωκράτη και Αβραάμ συγκροτούν ήδη ένα αξιόπιστο καρέ κεντρικών αμυντικών.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν ευτύχισε να δει την ομάδα του να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ξέρει πολύ καλά όμως ότι μπορεί να στηριχτεί στον Κούλη και τον «Φέτφα». Ότι οι δύο μικροί θα του είναι χρήσιμοι στο μέλλον όχι ως κάποιες συμπληρωματικές λύσεις. Μπορεί να βασίζεται πάνω τους. Όσο για το κλίμα της Εθνικής, ανακαλέστε στη μνήμη σας πώς οι παλιοσειρές έπεσαν πάνω στον Κούλη μόλις σκόραρε για να βγάλετε συμπεράσματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags