Facebook Pixel Δικηγόρος o πλαστογράφος;
Life
| 2011-06-05 08:03:00

Δικηγόρος o πλαστογράφος;

Δικηγόρος o πλαστογράφος;

Δικηγόρος που ασχολείται με το αθλητικό δίκαιο φέρεται να είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το κύκλωμα με τα πλαστά έγγραφα των ομάδων - Και υπηρεσία του Ηρακλείου (υπεύθυνη για τον ΟΦΗ) αρνείται να δώσει στοιχεία στην ΕΠΟ.

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τις πλαστές βεβαιώσεις συνεχίζονται, καθώς οι ΔΟΥ και ΙΚΑ που αγνοούν τις κλήσεις της ΕΠΟ είναι 11 στον αριθμό.

Παρά τις προσπάθειες της ΕΠΟ να βγάλει μια άκρη με το θέμα των πλαστών βεβαιώσεων 11 υπηρεσίες αγνοούν τις κλήσεις της ομοσπονδίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βεβαιωθεί η γνησιότητα των εγγράφων που έχουν στείλει οι ΠΑΕ της δικαιοδοσίας τους για να λάβουν την αδειοδότηση.

Σύμφωνα με την «Sportday» οι περιπτώσεις είναι 11 και από αυτές κατονομάζονται 3. Πρόκειται για τις υπηρεσίες του Ηρακλείου, της Κορίνθου και της Ηράκλειας.

Η εφορία Ηρακλείου είναι υπεύθυνη για την βεβαίωση της γνησιότητας των εγγράφων του ΟΦΗ και υπέστη ζημιές στο συλλαλητήριο των οπαδών. Στην ΕΠΟ δηλώθηκε ότι τα γραφεία κάηκαν, επομένως και τα σχετικά έγγραφα. Το γραφείο της Κορίνθου είναι αρμόδιο για την τοπική ομάδα και αυτό της Ηράκλειας για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Το υπουργείο οικονομικών έχει ενημερωθεί από την ΕΠΟ για την μη συνεργασία αυτών των υπηρεσιών και τονίζεται πως αν δεν υπάρξει απάντηση μέσα σε 15 μέρες τότε τα πιστοποιητικά των ΠΑΕ που υπάγονται σε αυτές θα θεωρηθούν άκυρα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ύποπτα κενά προέκυψαν και στον έλεγχο για επαλήθευση βεβαιώσεων που έχουν σταλεί από ΙΚΑ και ΔΟΥ.

Μέσω διεφθαρμένων υπαλλήλων κάποιοι συνέταξαν επίσημα έγγραφα με σφραγίδες και υπογραφές που ωστόσο δεν γίνεται δεκτό από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών στις οποίες απευθύνθηκε η ΕΠΟ.

Το κύκλωμα με τα πλαστά έγγραφα λειτουργεί εδώ και χρόνια και ο άνθρωπος που κρύβεται από πίσω του φέρεται να είναι δικηγόρος που ασχολείται με το αθλητικό δίκαιο.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags