Facebook Pixel Εύκολη νίκη με το "νέο αίμα"
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-05 13:58:00

Εύκολη νίκη με το "νέο αίμα"

Εύκολη νίκη με το "νέο αίμα"

O Νίκος Κατσαρός σχολιάζει την εξαιρετική εμφάνιση της "νεολαίας" της Εθνικής.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Επειτα από πέντε αγώνες η Εθνική μας πέτυχε την πρώτη εύκολη νίκη της σε αυτήν την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επί της ουραγού του ομίλου Μάλτας. Το 3-1 είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες, η διαφορά δυναμικότητας των οποίων ήταν περισσότερο από εμφανής.

Το γρήγορο γκολ που είχε ζητήσει ο Σάντος ήρθε στο 8' και μάλιστα ακριβώς με τον τρόπο που το ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός: με κίνηση δηλαδή από τα πλάγια που την εκτέλεσαν άψογα ο Τοροσίδης με τον Νίνη και την τελείωσε ο Φετφατζίδης. Η συνέχεια ήταν ένας άνετος περίπατος, θα έλεγα, για την ελληνική ομάδα.

Οι Μαλτέζοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι και οι δικοί μαςμ απαλλαγμένοι από το άγχος, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Το δεύτερο γκολ ήρθε έπειτα από 20 λεπτά με κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου και το παιχνίδι φαινόταν τελειωμένο. Αυτό προφανώς πίστεψαν και οι παίκτες της Εθνικής μας, που δεν άκουσαν το «καμπανάκι» που χτύπησε στο 44' ο Μίφσουντ, που βρήκε τα δίχτυα του χαλαρού Κωνσταντόπουλου, χωρίς όμως να μετρήσει το γκολ επειδή ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.

Μπήκαν το ίδιο χαλαροί στο β' ημίχρονο και το πλήρωσαν στο 53' από τον μόνιμο σκόρερ της Μάλτας, τον Μίφσουντ, που αυτήν τη φορά πέτυχε ένα κανονικό όσο και δύσκολο γκολ. Το κακό 15λεπτο της ελληνικής ομάδας σταμάτησε στο 60' και αμέσως μετά ήρθε το 3-1, πάλι από τον Φετφατζίδη, που δέχτηκε την μπάλα από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και την έσπρωξε εύκολα στο άδειο τέρμα.

Από το παιχνίδι αυτό θα κρατήσουμε την εξαιρετική εμφάνιση της «νεολαίας», του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Φετφατζίδη και του Νίνη, και την επιτυχημένη επιστροφή του Τζιόλη μετά τον τραυματισμό του. Ολοι οι άλλοι δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς απέναντι σε έναν αδύνατο αντίπαλο. Το Σεπτέμβρη έρχονται τα δύσκολα (με Ισραήλ και Λετονία εκτός) και τότε θα πρέπει να αποδείξουν ότι η Εθνική μας αξίζει να μείνει πρώτη στον όμιλο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags