Facebook Pixel "Οι ντρίμπλες που ταλαιπωρούν"!
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-05 15:05:00

"Οι ντρίμπλες που ταλαιπωρούν"!

"Οι ντρίμπλες που ταλαιπωρούν"!

Εγκώμια της UEFA για τον Φετφατζίδη μετά την εμφάνιση του μικρού κόντρα στη Μάλτα – Τι δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού.

«Αυτή η χρονιά είναι συναρπαστική για τον Φετφατζίδη, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ο ρυθμός του και η ικανότητα του να ντριμπλάρει φάνηκαν στο παιχνίδι με την Μάλτα όπου ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ενώ ο ίδιος ο Φετφατζίδης με δηλώσεις του τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δυο γκολ που πέτυχα. Εγώ και ο Κυριάκος είμαστε νεαροί και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κύριος Σάντος μας εμπιστεύτηκε και θα κάνουμε τα πάντα για να τον δικαιώσουμε», αναφερόμενος στον ίδιο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια ο μέσος του Ολυμπιακού υποστήριξε σχετικά με την καλή του εμφάνιση: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσωπική μου επιτυχία και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα αλλά δεν σημαίνουν κάτι, αφού σημασία έχει η νίκη. Καταλαβαίνω πως μερικές φορές κρατάω την μπάλα λίγο παραπάνω και αυτό θα προσπαθήσω να το αλλάξω».

Τέλος, ο άσος της Εθνικής μας μίλησε και για την συνέχεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2012: «Η διαφορά με την Κροατία και το Ισραήλ είναι στον ένα βαθμό οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα. Πρέπει να είμαστε σε καλή φόρμα απέναντι στην Κροατία, την οποία θα υποδεχθούμε στην έδρα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags