Facebook Pixel «Μιφσούντ και Σκέμπρι για Ελλάδα»
Life
| 2011-06-05 16:54:00

«Μιφσούντ και Σκέμπρι για Ελλάδα»

«Μιφσούντ και Σκέμπρι για Ελλάδα»

Δύο παίκτες ξεχώρισαν από την Εθνική Μάλτας στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, και ο Έλληνας εκπρόσωπός τους σχολίασε ότι Μιφσούντ και Σκέμπρι μπορούν να σταθούν σε πολλές ελληνικές ομάδες της SuperLeague.
 

Μπορεί η Μάλτα να μην φημίζεται για την ποδοσφαιρική της παράδοση ως έθνος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν έστω και λίγοι αξιόλογοι παίκτες στο ρόστερ της. Μάλιστα, μιλώντας για τους Μίκαελ Μίφσουντ και Αντρέ Σκέμπρι αναφερόμαστε σε δύο παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία από αρκετά γήπεδα της γηραιάς ηπείρου, και δεν θα ήταν δύσκολο για αυτούς να σταθούν ακόμη και σε κάποια ελληνική ομάδα. Αυτό άλλωστε δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην Ελλάδα και γνωστός μάνατζερ, Ηλίας Ματθαίος, στο gazzetta.gr.

«Το επίπεδο των δύο παικτών είναι ιδιαίτερα καλό, και γνωρίζω ότι θα μπορούσαν να σταθούν αξιόλογα σε πολλές από τις ελληνικές ομάδες της SuperLeague» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια επισήμανε: «ήδη άλλωστε υπάρχουν προτάσεις για τους δύο παίκτες από κυπριακές ομάδες, ενώ ίσως να υπάρξει κάτι και από Ελλάδα».

Όσον αφορά τον Μιφσούντ, είναι 30 χρονών, επιθετικός, και έχει σκοράρει 26 γκολ με το εθνόσημο (με το 26ο να το πετυχαίνει χτες) σε 81 αναμετρήσεις, ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο ενώ έχει αγωνιστεί στη Νορβηγία, την Αγγλία αλλά και παλαιότερα στη Γερμανία με τη φανέλα της Καϊσερσλάουτερν. Από τη μεριά του ο 26χρονος Σκέμπρι, αγωνίστηκε φέτος στο ουγγρικό πρωτάθλημα με τη Φερεντσβάρος, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν. Μάλιστα ο μεσοεπιθετικός της Μάλτας έχει παίξει στο παρελθόν και στην Αυστρία αλλά και τη Γερμανία.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags