Facebook Pixel «Είναι θέλημα Θεού, ο Σκόκο να… τουρκέψει;» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-06-05 19:39:00

«Είναι θέλημα Θεού, ο Σκόκο να… τουρκέψει;» (ΦΩΤΟ)

«Είναι θέλημα Θεού, ο Σκόκο να… τουρκέψει;» (ΦΩΤΟ)

Επιμένουν οι Τούρκοι για τον Νάτσο Σκόκο και το ενδιαφέρον της Εσκισεχίρ, η οποία έχει επαφές με τον Έλληνα μάνατζερ του Αργεντινού! Θεωρούνε δε τη μεταγραφή… τελειωμένη!

Τούρκικα δημοσιεύματα εμμένουν στην πρόθεση της Εσκισεχίρ να εντάξει τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ στο δυναμικό της, τονίζοντας παράλληλα το σενάριο ανταλλαγής του Καραντενίζ! Και όχι μόνο αυτό θεωρούν τη μεταγραφή του Αργεντινού ως τελειωμένη υπόθεση!

«Μετά τους Γουεμπό(Μαγιόρκα) και Σκόκο, που «έκλεισαν», η Εσκισεχίρ πηγαίνει και για τον τρίτο επιθετικό που έχει βάλει στο στόχαστρό της, τον Κρις Μπόιντ (Μίντλεσμπρο)», αναφέρει το sakaryagazetesi.com.tr.

Παράλληλα το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Έλληνας εκπρόσωπός του «υδραυλικού» βρίσκεται σε επαφές με την Εσκισεχίρ», ενώ ο «Μπαντουχάν Καραντενίζ θα έρθει στην ΑΕΚ».

Υπενθυμίζεται βέβαια, ότι ο Σταύρος Αδαμίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του (στο aek-live.gr), είχε υποστηρίξει ότι είχαν έρθει προτάσεις για τον Σκόκο, καμία από αυτές όμως δεν ήταν συμφέρουσες για την ΑΕΚ!

Βέβαια, από την «Ένωση» τα τελευταία χρόνια έχουνε χαθεί παίκτες και παίκτες, χωρίς η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» να πάρει… φράγκο!

Συμφέρει όμως την ΑΕΚ να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του «υδραυλικού». Λέτε να επαληθευτεί για μία ακόμα φορά το γνωστό σενάριο και ο Σκόκο να… τουρκέψει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags