Facebook Pixel "Aν δεν κλείναμε θα τιμωρούσαμε τον ΟΦΗ..."
Life
| 2011-06-05 22:45:00

"Aν δεν κλείναμε θα τιμωρούσαμε τον ΟΦΗ..."

"Aν δεν κλείναμε θα τιμωρούσαμε τον ΟΦΗ..."

Αποκαλυπτικές δηλώσεις του μελος της επιτροπής που ερευνά τα πλαστά δελτία, Γιώργου Σαρρή.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΝΕΤ FM για την απόφαση της ΕΠΟ να προβεί σε αυτή την ιδιόμορφη αναστολή λειτουργίας. Τι είπε για τον ΟΦΗ και για τις πλαστογραφίες.

Αναλυτικά:

Για το αν η τριμελής επιτροπή που ασχολείται με τα δελτία, αύριο θα συνεχίσει την δουλειά της: "Συνεχίζουμε την δουλειά μας κανονικά. Για την κατάσταση του ποδοσφαίρου φταίμε όλοι και οι παράγοντες και οι φορείς και ο Τύπος που πολλές φορές γράφει πράγματα χωρίς να έχει την πλήρη γνώση".

Για το αν μπορούσαν οι συζητήσεις να γίνουν χωρίς αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ: "Ένας από τους λόγους της αναστολής είναι οι προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια. Αν δεν κάναμε αναστολή, θα έπρεπε από αύριο να πάρουμε πολύ σκληρές αποφάσεις γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα έπρεπε να τις αποβάλλουμε. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στα άκρα με τον ΟΦΗ γιατί θα έπρεπε να υποβιβαστεί. 22 σωματεία της δ' εθνικής έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ για τις επιχορηγήσεις ενώ ξέρουν ότι δεν είναι υπεύθυνη η Ομοσπονδία. Η αναστολή δίνει ένα περιθώριο σε κάποιους να συνετιστούν, κάποιους να δουν την πραγματικότητα και κάποιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

Για τον κίνδυνο διαγραφής των υποθέσεων με τις ενημερότητες: "Ο ένας μήνας που απαιτείται για διαγραφή μετράει από την ημέρα που έγινε η καταγγελία. Η καταγγελία έγινε από την επιτροπή μας στην επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ομάδων. Αυτές που έχουν καταθέσει πλαστές ενημερότητες, αυτές που έχουν καταθέσει εκπρόθεσμες και αυτές που δεν έχουν καταθέσει καθόλου. Υπάρχει ικανός αριθμός ομάδων που έχουν πρόβλημα και θα δείτε σε λίγο τα αποτελέσματα".

Για τα όσα είπε ο Ανδρέας Καραγκιόζης: "Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Δεν θέλω να το σχολιάσω αλλά όταν έρθει η ώρα θα ληφθούν αποφάσεις για όλους. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε τρεις ημέρες πρέπει να κατατεθεί το πρωτότυπο".

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags