Facebook Pixel «΄Ξεβρακώθηκαν’» ο Μπέος και οι συνεργάτες του»
Life
| 2011-06-05 23:18:00

«΄Ξεβρακώθηκαν’» ο Μπέος και οι συνεργάτες του»

«΄Ξεβρακώθηκαν’» ο Μπέος και οι συνεργάτες του»

Με το… γνωστό του ύφος ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Παναχαϊκής για «ξεβράκωμα του Αχιλλέα Μπέου και των συνεργατών του»…

«Έπεσαν οι μάσκες».
Μετά την ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου όλοι κατάλαβαν ποιοι κρύβονται πίσω από την δολιοφθορά εναντίον της ΠΑΕ Παναχαϊκής και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του «ξεβρακωθήκαν» σε λίγες ώρες. Ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του δεν περίμεναν ,η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρος της Αλέξης Κούγιας ,να αποκαλύψουν τι ακριβώς έχει συμβεί και προσπαθούν με τον πιο χοντροκομμένο τρόπο να εξουδετερώσουν την μαρτυρική κατάθεση του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή ενώπιων της εισαγγελίας Αθηνών για τα στημένα παιχνίδια παρουσιάζοντας τον σαν μυθομανή.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία του Αλέξη Κούγια συκοφαντώντας τον με το πιο ακραίο τρόπο ως πλαστογράφο, ενώ γνωρίζουν ποιος έκανε την δολιοφθορά εναντίον της ΠΑΕ Παναχαϊκή και γνωρίζουν επίσης ότι έχει ειδή εγγράφως ομολογήσει ενώπιων των αρμόδιων οργάνων της ΕΠΟ τι ακριβώς έχει κάνει αποκλείοντας συμμετοχή της ΠΑΕ Παναχαϊκή και του προέδρου της Αλέξη Κούγια.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του επειδή έχουν πληροφορηθεί από τα έγγραφα στοιχεία που υπάρχουν από το υπ. Οικονομικών , τις τράπεζες και από την έγγραφη ομολογία του αυτουργού, παρότι δεν είπε όλη την αλήθεια, ότι είναι βέβαιη η δικαίωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να «πιέσουν» τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ να μην κάνουν το καθήκον τους.

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι η ΕΠΟ έχει αλλάξει, δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς. Τα μέλη των αρμοδίων οργάνων είναι καθαροί και τίμιοι άνθρωποι και ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ σαν την ΠΑΕ Παναχαϊκή ,που δεν χρεωστάνε ούτε ένα ευρώ στο δημόσιο-εφορία-ΙΚΑ-ποδοσφαιριστές, που έχουν λαό μαζί τους και που κερδίζουν πρωταθλήματα κόντρα σε όλη την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορούν να τις αδικήσουν, για να χαρούν και να σωθούν άνθρωποι σαν τον Αχιλλέα Μπέο που όλη η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη (βλέπε UEFA –Πλατινί)γνωρίζουν γιατί μπήκαν στο ποδόσφαιρο και τι κάνουν κάθε Κυριακή με τα παιχνίδια όλων των κατηγοριών.

Ο Αχιλλέας Μπέος πιστεύει ότι έχει ισχυρές νομικές πλάτες και ότι θα γλιτώσει, αλλά αν περιμένει ότι ο Αλέξης Κούγιας , με τέτοιου είδους ανακοινώσεις και πιέσεις , θα αλλάξει τις καταθέσεις του κάνει λάθος.

Εάν το Ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει στα πρωταθλήματα ανθρώπους σαν τον Αχιλλέα Μπέο και δεν θέλει ανθρώπους σαν τον Αλέξη Κούγια και την ΠΑΕ Παναχαϊκή ας υποκύψει σε αυτούς.

Υ.Γ.1 Το εξωφρενικό είναι ότι φτάσαμε σε σημείο να καταγγέλλει πλαστογραφία ο Αχιλλέας Μπέος λίγο μετά από την ημέρα που σηκώθηκε από το εδώλιο του κατηγορουμένου του κακουργιοδικείου Αθηνών για τα τρυπημένα τιμολόγια με καρφίτσα του Δήμου Νέας Σμύρνης και λίγο καιρό αφότου ξανασηκώθηκε από το εδώλιο του κατηγορουμένου του κακουργιοδικείου Πειραιώς για την «μαϊμού» επιταγή του παλαιού παίκτη του Ολυμπιακού Roberts.

Υ.Γ.2 Ελπίζουμε την ώρα που θα απολογείται στα διάφορα δικαστήρια να μην ισχυριστεί ότι δεν μιλάει ο ίδιος και ότι η φωνή του είναι μοντάζ».
Εκτός αυτού η ανακοίνωση που έβγαλε η Παναχαϊκή για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλίσει όλες τις έγγραφες αποδείξεις από τράπεζες και από βεβαιώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τόσο δημοσιεύματα στην Πάτρα, όσο και την δήλωση του Κώστα Μακρή και δηλώνει ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα τοποθετηθεί, αφού εκείνο που προέχει είναι η δικαίωση της ομάδας. Μετά τη δικαίωση της ομάδας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρός της θα τοποθετηθούν τόσο νομικά, όσο και ηθικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags