Facebook Pixel Ύπαρξη προστίμων… στάση πληρωμών!
Life
| 2011-06-06 19:06:00

Ύπαρξη προστίμων… στάση πληρωμών!

Ύπαρξη προστίμων… στάση πληρωμών!

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια για τα πρόστιμα που έχει δεχτεί η ΑΕΚ λόγω επεισοδίων, σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» ερωτήθηκε από τους Supporters στα Σπάτα για την καταπολέμηση της βίας και των επεισοδίων, για τα οποία η ΠΑΕ κλήθηκε να πληρώσει φέτος γύρω στις 700.000 ευρώ. Όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», λόγω των προστίμων υπάρχουν δυσκολίες στις πληρωμές των υπάλληλων της ΠΑΕ.

«Η πολιτεία δεν έχει σκύψει σοβαρά πάνω στο πρόβλημα της βίας. Είπα και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού πως αν πιάνατε τους λίγους που έκαναν επεισόδια στο κύπελλο και τους στέλνανε σε δικάσιμο και την επομένη στην φυλακή, δεν θα γινόταν ποτέ ξανά τίποτα», ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε:

«Το να βάζουν πρόστιμα στην ομάδα, σημαίνει πως ότι οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ δεν θα πληρωθούν. Το είπα και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Αν η αστυνομία δεν αποφασίσει να κάνει το αυτονόητο, τότε δεν γίνεται τίποτα. Εμείς αν τους απομονώσουμε, δεν θα κάνουν τίποτα. Θα υπάρξει από την νέα σεζόν ηλεκτρονικό εισιτήριο. Είμαστε σε συνεννόηση με τους οργανωμένους. Του χρόνου θα είμαστε και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά θα είναι ανοικτό μόνο το κάτω διάζωμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags