06/06/11 - 20:04

Υλοποιήστε το πλάνο!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος αρθρογραφεί για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Υλοποιήστε το πλάνο!
54.244views 0shares

«Το γοργόν και χάρη έχει» λεει ο θυμόσοφος λαός και έχει απόλυτο δίκιο. Το γνωμικό ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί άλλος χρόνος από τον σχεδιασμό της ομάδας για την ομάδα της νέας περιόδου.

Δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις για να επιχειρηματολογήσουμε. Αν υποθέσουμε ότι μέσα στις τρεις - τέσσερις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία, η διοίκηση έχει λιγότερο από ένα μήνα στη διάθεση της για να αναθέσει σε προπονητή την τεχνική ηγεσία της ομάδας και στη συνέχεια να καταλήξει στα πρόσωπα των παικτών που θα αποκτηθούν για να ενισχύσουν την ομάδα.

Σε λιγότερο από ένα μήνα καλούνται ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του να υλοποιήσουν τα σχέδια που κατέστρωσαν για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς. Δεν υποστηρίζω ότι είναι εύκολη υπόθεση η επιλογή τεχνικού καθώς επίσης και η επιλογή παικτών.

Τα χρονικά περιθώρια όμως δεν επιτρέπουν άλλες αναβολές. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη ο πρόεδρος του Δικεφάλου και ο τεχνικός διευθυντής - που ασχολούνται κατ΄ εξοχήν - με την εφαρμογή του στρατηγικού αγωνιστικού πλάνου να πάρουν τις αποφάσεις τους δρομολογώντας εξελίξεις.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ