Facebook Pixel Νύχτα - μέρα και θράσος!
Life
| 2011-06-06 22:56:00

Νύχτα - μέρα και θράσος!

Νύχτα - μέρα και θράσος!

O Νικόλας Βασιλαράς μετά τα επινίκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό, σχολιάζει τη στάση του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στον 4ο τελικό του ΟΑΚΑ.

Είχα πει να ξαναγράψω για το μπάσκετ του χρόνου πάλι τέτοιο καιρό, με τις επόμενες κούπες δηλαδή, αλλά να που η συζήτηση έχει ανάψει και σηκώνει κουβέντα. Εδώ μέχρι και οι «κύκλοι» της ΠΑΕ Ολυμπιακός ασχολήθηκαν με το άθλημα και διέρρευσαν φοβερά και τρομερά πράγματα. Ο ορισμός του «κοίτα ποιος μιλάει…».

Ας πούμε λοιπόν εδώ πέρα δυο πραγματάκια ακόμη, τα οποία βεβαίως αμφιβάλω αν θα τα καταλάβετε οι περισσότεροι και πάμε παρακάτω γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι και πολύ ειδικά όταν ξέρεις ότι τζάμπα καίει η λάμπα και βαράς στου κουφού την πόρτα. Καταρχήν να επαναλάβω για… εμπέδωση και επειδή ορισμένοι είτε δεν ξέρουν να διαβάζουν ή απλώς κάνουν τους χαζούς, πως τα επεισόδια που έγιναν εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ γι’ αυτούς που τα έκαναν καθώς χέρι σε αθλητή ΔΕΝ σηκώνεις ποτέ.

Ο βλάκας που χτύπησε τον Μπουρούση γεννήθηκε ή έγινε βλάκας και προφανώς παραμένει μέχρι τώρα. Ούτε αυτό λοιπόν αλλάζει, ούτε μαζί του μπορείς να τα βάλεις γιατί ως γνωστό η βλακεία είναι ανίκητη. Εντάξει ως εδώ για να μην λέτε ότι δεν τα λέμε; Ο επαγγελματίας αθλητής Τεόντοσιτς που πετάει μπουκάλια στην κερκίδα και ζει από αυτό το άθλημα πόσο λιγότερο ένοχος αισθάνεται μετά απ’ όλα αυτά; Το ίδιο ισχύει και για όσους ακόμη έκαναν διάφορες χειρονομίες σε μια κερκίδα που δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει. Για σκεφτείτε λίγο και με καθαρό μυαλό αυτό που σας λέω και τα ξαναλέμε.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags