Facebook Pixel Πουλήθηκε! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-06-07 00:31:00

Πουλήθηκε! (ΦΩΤΟ)

Πουλήθηκε! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η λέξη που επικρατεί στους τίτλους των ΑΕΚτζήδικών Media, μετά τη μεταγραφή του Σκόκο στην Αλ Αϊν, μία είδηση που σίγουρα δεν «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία!

Τα «κιτρινόμαυρα» sites μεταφέρουν τους όρους της συμφωνίας και τα ποσά που εισέπραξε η «Ένωση». Πάντως ο Σταύρος Αδαμίδης φρόντισε να προϊδεάσει όλους τους Ενωσίτες για το τι θα συμβεί στην περίπτωση του Σκόκο, με τις δηλώσεις του στην Κύπρο, όπως και τη Δευτέρα στα Σπάτα!

Διαβάστε τι έγραψε ο ΑΕΚτζήδικος Τύπος:

AEK365.gr

Πουλήθηκε ο Σκόκο στα Εμιράτα!

Η ΑΕΚ συμφώνησε, αναγκαστικά λόγω ρήτρας, με την Αλ Αϊν και παίρνει 2,8 εκατ. ευρώ από την πώληση του Αργεντινού- Διαβάστε τους όρους της συμφωνίας για παίκτη και ομάδα

AEK-live.gr

Σοκ: Πουλήθηκε ο Σκόκο

Στην παγκοσμίως άγνωστη και ανύπαρκτη στον ποδοσφαιρικό χάρτη Αλ Άιν (και όχι Νάιν όπως γράφεται αλλού...) από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φαίνεται πως πάει ο Νάτσο Σκόκο. Άνθρωπος της αραβικής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα και πριν από λίγο ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι θα γίνει χρήση της ρήτρας των μόλις 2.5 εκατομμυρίων Ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη. Υπάρχει έντονη ανησυχία από την πλευρά των οπαδών της Ένωσης μήπως η μεταγραφή αυτή είναι παραμύθι και απλά αποτελέσει σκαλοπάτι για να μεταγραφεί ο Αργεντίνος σε άλλη ελληνική ομάδα.

AEKfans21.gr

Στην Αλ Ναϊν ο Σκόκο!

Ο Νάτσο Σκόκο πουληθήκε στην Αλ Ναϊν και η ΑΕΚ παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ. Δείτε τους όρους της συμφωνίας. Οι Άραβες κάλυψαν την ρήτρα των 2,5 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags