Facebook Pixel «Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό, αλλά…»
Άλλα Σπορ
| 2011-06-07 14:38:00

«Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό, αλλά…»

 «Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό, αλλά…»

Πρόταση από τον Ολυμπιακό ήθελε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, αλλά τελικά του ήρθε από την Χίο, επιβεβαιώνοντας πως συμφώνησε προφορικά με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Επίσης, εξήγησε ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης της Παρτιζάν, λόγω των υποχρεώσεών του στο Λιμενικό.

«Είχα πει φεύγοντας ότι το όνειρό μου είναι να γυρίσω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ και πάλι στον Ολυμπιακό. Καλώς ή κακώς δεν μου έχει γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά στον «Sentra 103,3» και συνέχισε:

«Η μοναδική ομάδα που με πλησίασε πάρα πολύ ευγενικά και ανεπίσημα, σε πρώτο στάδιο, ήταν η Χίος, ο πρόεδρος της οποίας είναι φανατικός Ολυμπιακός και εξαιρετικός άνθρωπος. Του είχα πει ότι, αν γίνει κάτι με το Λιμενικό και δεν μπορώ να συνεχίσω στο εξωτερικό, πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε μαζί για την επόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν έχω υπογράψει πουθενά. Δεν μπορώ να κρύβομαι, ούτε είμαι άνθρωπος που παίζει με τις λέξεις. Προφορικά έχω συμφωνήσει με τη Χίο. Από εκεί και πέρα, όταν γυρίσω στην Αθήνα τα πράγματα θα μπούνε σε μια σειρά».

Αναφερόμενος στην παρουσία του στην Παρτιζάν και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, επεσήμανε: «Το τελευταίο οκτάμηνο η πορεία μου ήταν μία πορεία από την κόλαση στον παράδεισο. Πέρυσι το καλοκαίρι εκδιώχτηκα από τον Ολυμπιακό σ’ ένα χρονικό σημείο, ώστε να μην μπορώ να βρω σωματείο που να μπορώ να παίξω πόλο υψηλών προδιαγραφών. Εντελώς τυχαία κατάφερα και πήγα στην Παρτίζαν, στα μέσα Σεπτεμβρίου. Όταν ήρθα εδώ δήλωσα ότι ήρθα για να κατακτήσω τέσσερις τίτλους και μεταξύ αυτών το Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε γέλασαν όλοι από αμηχανία, γιατί δεν έχουν συνηθίσει τα μεγάλα λόγια, είναι άνθρωποι των πράξεων. Εγώ όμως το πίστευα, γιατί με τον Ολυμπιακό που είχε εξαιρετική ομάδα είχαμε φτάσει σε τρία φάιναλ-φορ».

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συγκριθεί με την Παρτζαν, μία τόσο ιστορική ομάδα. Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας μου, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ηθικό κομμάτι. Δικαιώθηκα με την επιλογή μου να έρθω στην ομάδα αυτή. Δεν κρατάω κακία για όσα έγιναν το περσινό καλοκαίρι. Μου έχει μείνει μια μεγάλη πικρία και μια μεγάλη απογοήτευση, από μεμονωμένα πρόσωπα και όχι από την ομάδα του Ολυμπιακού. Αλλά από εκεί και πέρα η χαρά και η επιτυχία αυτής της χρονιάς, με κάνει να κοιτάω το αύριο και να ξεχνάω το χθες», πρόσθεσε.

Στο τέλος, ο πολύπειρος άσος τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει για ακόμη 2-3 χρόνια και επανέλαβε ότι είναι διαθέσιμος να επιστρέψει στην εθνική, από την οποία αποχώρησε μετά το Παγκόσμιο της Μελβούρνης, το 2007.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags