07/06/11 - 18:39

Τα έλεγαν τρεις ώρες «για το καλό του ποδοσφαίρου»…

Πάνω από τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντησή που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (07/06) στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Σοφοκλή Πιλάβιο οι θεσμικοί φορείς του ποδοσφαίρου...

Τα έλεγαν τρεις ώρες «για το καλό του ποδοσφαίρου»…
41.984views 0shares

Το παρών-πλην του προέδρου της ΕΠΟ- έδωσαν ο ομόλογός του της Superleague Βαγγέλης Μαρινάκης ,ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος ,κι ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας Πατρίκ Κομνηνός ενώ την Ένωση Β΄-Γ΄ εθνικής εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Σπύρος Καλογιάννης.

Άπαντες αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις με μοναδική εξαίρεση τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Στέλιο Γιαννακόπουλο “Συμφωνήσαμε ότι υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν, ώστε να νιώθουν καλά οι ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να τονίσω ότι το σίγουρο είναι πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα και διάθεση για να βρεθούν λύσεις.

Για τους ποδοσφαιριστές υπάρχουν πολλά προβλήματα και πρέπει να βρουν τρόπο να ηρεμήσουν, για να ξέρουν τι γίνεται. Τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι πολλά και πρέπει να λυθούν. Υπήρχαν συμφωνίες και διαφωνίες, όμως σημασία έχει ότι μπορούμε να τα συζητήσουμε” τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κάθε φορέας κατέθεσε τις προτάσεις του, με κοινή συνισταμένη τον "εξαγνισμό" του ποδοσφαίρου...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ