Facebook Pixel "Eυχαριστούμε Τζόνι"!
Life
| 2011-06-08 19:24:00

"Eυχαριστούμε Τζόνι"!

"Eυχαριστούμε Τζόνι"!

Ο Γιάννης Βεκρής παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος αλλά και μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαιτίας σοβαρών λόγων υγείας, ενώ θα συνεχίσει να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά το τέλος του Δ.Σ. της Τετάρτης (8/6), στο οποίο μοιράστηκε επιστολή του κ. Βεκρή.

«Με αφορμή την παραίτηση του κ. Τζ. Βεκρή από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να του εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες για την ανεκτίμητη προσφορά του.

Το ήθος, ο επαγγελματισμός και το κύρος του ανέδειξαν το ρόλο και την προσφορά του, ενώ υπηρέτησε πάντοτε τον Παναθηναϊκό με αγάπη και αφοσίωση. Η παραμονή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελεί τιμή αλλά και εγγύηση σταθερότητας και σοβαρότητας για το Σύλλογο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το κείμενο της επιστολής του Τζόνι Βεκρή:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής αυτής, καθώς σοβαροί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στο φόρτο των σχετικών εκτελεστικών αρμοδιοτήτων.

Η ενεργή ενασχόλησή μου με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 3 χρόνια από θέσεις αιχμής υπήρξε μεγάλη τιμή για μένα και κατέβαλα με τη σειρά μου κάθε προσπάθεια να τιμήσω κι εγώ τις αρμοδιότητες που κατά καιρούς μου ανατέθηκαν.

Παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και θα συνδράμω σε ό, τι μου ζητηθεί, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις δυνατότητές μου.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς,

Τζόννυ Βεκρής»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags