Facebook Pixel Ψάχνονται να τους ξεφορτωθούν και λύση δεν βρίσκουν!
Life
| 2011-06-09 20:59:00

Ψάχνονται να τους ξεφορτωθούν και λύση δεν βρίσκουν!

Ψάχνονται να τους ξεφορτωθούν και λύση δεν βρίσκουν!

Ρότζερ Γκερέιρο και Σανέλ Γιάχιτς δεν υπολογίζονται στην ΑΕΚ της νέας σεζόν, η διοίκηση προσπαθεί να λύσει τα συμβόλαιά τους, απ’ ότι φαίνεται όμως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να φύγουν έτσι με το αζημίωτο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε την Πέμπτη ότι Γκερέιρο και Γιάχιτς δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ. Ωστόσο αμφότεροι έχουν συμβόλαιο για επόμενα 2 χρόνια που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουν από την ΑΕΚ 1,9 εκατομμύρια. 1,2 ο Βραζιλιανοπολωνός και 700 χιλιάρκια ο Βόσνιος.

Η διοίκηση βέβαια είχε ψαχτεί και παλαιότερα για αυτό το θέμα (πως θα λύσει το συμβόλαιο), ειδικά με τον Γκερέιρο, ο οποίος φαινόταν να αρνητικός. Χαζός ήταν να πει όχι σε 600 χιλιάρικα τον χρόνο και να μην παίζει ποτέ μπάλα; Γιατί η μεταγραφή του περιφερειακού μέσου της Ένωσης δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη και σίγουρα πολλοί θα τον θυμούνται για το νωχελικό παιχνίδι του, με εξαίρεση 2-3 ματς φυσικά.

Το σίγουρο είναι ότι αν η ΑΕΚ τους πείσει να φύγουν, δεν θα είναι με το αζημίωτο. Κατά πάσα πιθανότητα θα ζητήσουν κάποιο ποσό για να αποχωρήσουν.

Η Ένωση πάντως ψάχνεται αλλά λύση δεν βρίσκει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags