09/06/11 - 20:59

Ψάχνονται να τους ξεφορτωθούν και λύση δεν βρίσκουν!

Ρότζερ Γκερέιρο και Σανέλ Γιάχιτς δεν υπολογίζονται στην ΑΕΚ της νέας σεζόν, η διοίκηση προσπαθεί να λύσει τα συμβόλαιά τους, απ’ ότι φαίνεται όμως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να φύγουν έτσι με το αζημίωτο…

Ψάχνονται να τους ξεφορτωθούν και λύση δεν βρίσκουν!
42.529views 0shares

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε την Πέμπτη ότι Γκερέιρο και Γιάχιτς δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ. Ωστόσο αμφότεροι έχουν συμβόλαιο για επόμενα 2 χρόνια που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουν από την ΑΕΚ 1,9 εκατομμύρια. 1,2 ο Βραζιλιανοπολωνός και 700 χιλιάρκια ο Βόσνιος.

Η διοίκηση βέβαια είχε ψαχτεί και παλαιότερα για αυτό το θέμα (πως θα λύσει το συμβόλαιο), ειδικά με τον Γκερέιρο, ο οποίος φαινόταν να αρνητικός. Χαζός ήταν να πει όχι σε 600 χιλιάρικα τον χρόνο και να μην παίζει ποτέ μπάλα; Γιατί η μεταγραφή του περιφερειακού μέσου της Ένωσης δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη και σίγουρα πολλοί θα τον θυμούνται για το νωχελικό παιχνίδι του, με εξαίρεση 2-3 ματς φυσικά.

Το σίγουρο είναι ότι αν η ΑΕΚ τους πείσει να φύγουν, δεν θα είναι με το αζημίωτο. Κατά πάσα πιθανότητα θα ζητήσουν κάποιο ποσό για να αποχωρήσουν.

Η Ένωση πάντως ψάχνεται αλλά λύση δεν βρίσκει…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ