Facebook Pixel Στόχος οι διακρίσεις
Life
| 2011-06-09 21:24:00

Στόχος οι διακρίσεις

Στόχος οι διακρίσεις

Ο Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Με Ρουμάνο προπονητή στη μηχανή του ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Με το Λάζλο Μπόλονι ο οποίος μαζί με την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Θοδωρή Ζαγοράκη, ετοιμάζεται για την αντεπίθεσή του.

Ποια είναι η αντεπίθεσή του; Μα φυσικά οι παίκτες που θα έρθουν στην Τούμπα. Στα επόμενα 24ωρα και μετά φυσικά του Αγίου Πνεύματος θα πάρει σάρκα και οστά η υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει ξεκινήσει με τον Ρουμάνο τεχνικό εδώ και μία εβδομάδα.

Ήδη υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται στεντ μπάι και περιμένουν το πράσινο φως για να γίνουν κάτοικοι Τούμπας. Το κύριο βάρος του Δικεφάλου του Βορρά πέφτει στο ρόστερ όπου εκεί θα δοθεί μεγάλη προσοχή αφού το κτίσιμο της ομάδας δεν είναι για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά με πλάνο τριετίας. Μέσα από αυτό το πλάνο λοιπόν οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να έχουν ποιότητα, ταχύτητα, έκρηξη και πάνω απ’ όλα θέληση για να πετύχουν. Ήδη στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκονται περισσότερα από 15 ονόματα από τα οποία θα γίνει η επιλογή.

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αφού μέσα σε 20 ημέρες καλούνται αυτοί που διοικούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχουν έτοιμο το σχεδιασμό αλλά με υλοποιημένο το σχέδιο που έχουν εκπονήσει και να απομένουν ορισμένες πινελιές έτσι ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι όλα πανέτοιμα. Αυτή η χρονική περίοδος είναι κρίσιμη αφού οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι σημαντικές. Απαιτείται προσοχή και πάνω από όλα λεπτομερής ενημέρωση για το κάθε τι που αφορά παίκτη που θα έρθει στην Τούμπα. Βασικό γνώρισμα του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι παίκτες που θα έχει μαζί του να έχουν μεράκι και όρεξη για δουλειά.

Να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν και να σηκώσουν το βάρος που λέγεται τίτλος. Έστω και αν δεν λέγεται επίσημα στον κάθε έναν που βρίσκεται μέσα στην Τούμπα, είναι ένα πιστεύω, είναι ένας πόθος που όλοι ζητούν. Ο κόσμος είναι έτοιμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, αφού πιστεύει ότι με τον Μπόλονι στη μηχανή του ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να έχει ακόμη καλύτερες μέρες φτάνει να υπάρχει πίστωση χρόνου στο έργο που θέλει να κάνει.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags